Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil

Viser 21-40 ud af 13873 events Syd- og Sønderjylland 23. sep. 2017

Musik | Klassisk

Den Danske Basunkvartet AFLYST

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11. / Vor Frelser Kirke

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Koncerten er desværre aflyst pga sydom Jesper Busk Sørensen, Basunist i Berliner Philharmoniker Kasper Thaarup, Solo-basunist i Det Kgl. Kapel Jens Vind, Basbasunist i Aarhus Symfoniorkester Jesper Juul, Professor, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Koncerten er desværre aflyst pga sydom

En af sidste års store koncertoplevelser i Vor Frelsers Kirke var Den Danske Basunkvartets koncert. Det er en stor fornøjelse at byde til endnu en koncert med denne fantastiske kvartet:

Jesper Busk Sørensen, Basunist i Berliner Philharmoniker, og en efterspurgt musiker til masterclasses, solokoncerter og kammermusik over hele verden.

Kasper Thaarup, Solo-basunist i Det Kgl. Kapel. Også en særdeles travl herre, med solistiske opgaver og masterclasses i ind- og udland.

Jens Vind, Basbasunist i Aarhus Symfoniorkester, og en af landets absolut førende på sit felt. Har i årevis tillige undervist i basbasun ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Jesper Juul, Professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium - tidligere solobasunist i DR SymfoniOrkester. Solist og underviser over det meste af kloden. Prisvinder ved flere internationale solistkonkurrencer.

Repertoiret for denne ensembletype er overraskende stort, og består både af originalmusik og arrangementer. Lyden af fire basuner der smelter sammen til en enhed, kan vel sammenlignes en smule med fire mandsstemmer. De fleste tror straks, at det bliver frygteligt kraftigt, men med udøvere på dette niveau, er det sarteste pianissimo faktisk indenfor rækkevidde, og man vil forbløffes over hvor mange klanglige facetter kvartetten kan finde frem.

Den Danske Basunkvartet var i 2009 inviteret til at spille på den internationale Basunfestival, og blev omtalt som et af festivalens absolutte højdepunkter.

På programmet i Horsens er flere værker komponeret til kvartetten, som af mange regnes blandt verdens førende."
Diverse | Ekskursion

Skinnecykling på Aabenraabanen

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11, 13 & 15. / BaneGården Kunst & Kultur

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11, 13 & 15.
Pris: (Pris: 106 kr) Køb/bestil billet
Skinnecykeltur på den skønne strækning fra Aabenraa Banegård til Rise Trinbrædt og retur
Musik | Jazz

SOS, Jazz og Brunch

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11-13. / Alsion

Lør. d. 23. september 2017, kl. 11-13.
Pris: (Entré: 175 kr)
Sted: Alsion
Arrangement til fordel for SOS Børnebyerne Hr. Jensens Kapel spiller til fordel for SOS Børnebyerne. Hr. Jensens velspillende jazzband spiller tradionel jazzmusik og er berømt/berygtet for for den tilbagelænede og humoristiske måde de enkelte numre præsenteres og kædes sammen på.

Udover musik og velassorteret brunch buffet i smukke omgivelser bliver der igen i år besøg af Rasmus Caspersen , Sønderborg. Han sælger brugsgenstande til husholdningen, drejet i træ med en lokal historie. Salget går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

4 af Lokalgruppens medlemmer vil netop være kommet hjem efter en rejse til Laos og Cambodia, hvor de har besøgt SOS Børnebyer, skoler m.m. De vil fortælle om deres oplevelser.

Overskuddet fra arrangementet går til SOS Børnebyernes arbejde for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodia.
Diverse | Natur

Sælsafari med hestevogn ved Mandø

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12. / Mandø Event

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.
Pris: (Entré: Børn 100 kr, voksne 200 kr.)
Oplev den spændende natur i Nationalpark Vadehavet fra en hestevogn. Vi kører til sælbankerne i Vadehavet. Her kan vi også fange rejer og grave sandorm. På hele turen fortælles der om: -naturen -historien -kulturen fortalt så du aldrig glemmer det Der kan aftales en lokal frokost i "Café Smagen af Mandø" i forbindelse med turen
Musik | Jazz

Fr.jazz: Nikolaj Hess Kira Skov

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12. / Tøjhuset

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.
Pris: (Entré: 150 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: Tøjhuset
Kira Skov og Nikolaj Hess har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge og de har nu besluttet sig for at skære ind til benet, med et ønske om at se hvad der kan opstå når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duo konstellation. Sammen har de Sammensat et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger, med udgangspunkt I Jazzens sangskat og med fortolk- ninger af bl.a. Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag. Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har fået mange anmeldere op af stolene bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday og de senere års udspil i samarbejde med Marie Fisker The Cabin Project og hendes solo udgivelser produceret af stjerne produceren John Parish. Senest medvirkede hun i en Teaterkoncert på Aarhus Teater og Aveny-T med forestillingen "American Spirit?, hvor hun fortolkede Johnny Cash og hun er i for året aktuel med et nyt udspil med egne originale kompositioner til projektet In the beginning. Nikolaj Hess er en af de mest anerkendte og travle pianister på den danske jazzscene og er desuden ofte at finde i musikmiljøet i New York. En prisbelønnet, vidtfavnende og virtuos musiker, hvis klaverspil har en farve som få, med utallige raffinementer og fokus på den mindste klanglige detalje. Hans seneste udgivelser tæller blandt andet Trio kåret til årets bedste jazzudgivelse 2013 af Politiken og 3XHess Music For Mum And Dad, vinder DMA 2015 årets bedste jazzudgivelse. Det er første gang Kira Skov tager hul på en duo turné
Diverse | Auktioner

Lørdagsfrokost

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12 30. / Midtgården, Den røde sal

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12 30.
Pris: (Entré: 65 kr.)
Midtgaarden
Diverse | Ekskursion

Studietur

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12-22. / Taulov Kirke

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12-22.
Diverse | Foredrag

Flygtningelitteratur

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.30. / Kolding Bibliotek

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.30.
Pris: (Entré: Medlem 50 kr, Ikke medlem 80 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Litteratur6000
Kan litteratur gøre os klogere på at være flygtning? Mød Sara Linderoth Bouchet, Alen Meskovic, Dansk Flygtningehjælp og Sprogskolen Koldings kor Sara Linderoth Bouchet vandt Dansk Flygtningehjælp og Tiderne Skifters flygtninge-romankonkurrence med sin debutroman, "Hjem". Alen Meskovic har skrevet de selvfiktive romaner "Ukulele-jam" og "Enmandstelt" - om opholdet i en kroatisk flygtningelejr og om ankomsten til Danmark.
Obs: Koret synger på bibliotekstorvet (gratis)
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp 1. division kvinder (Pulje 2) - SønderjyskE mod Næsby

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.30. / Haderslev Stadion

Lør. d. 23. september 2017, kl. 12.30.
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp 3F ligaen kvinder - Vejle mod KoldingQ

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13. / VB Parken

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13.
Sted: VB Parken
Diverse | Gudstjeneste

Spaghettigudstjeneste

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-14. / Horsens Klosterkirke

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-14.
Diverse | Andet

Aktivitet: Hvad er det?

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-16. / Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-16.
Pris: (Fri entré)
Har du kunstgenstande, malerier, oldsager eller fossiler i skuffen, som du gerne vil vide mere om, så står Museum Sønderjyllands eksperter til rådighed. Få også mere at vide om danefæ og mød dem der finder guld!
Diverse | Marked/byfest

Sensommer Plante- og Høstmarked

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-17. / Give-Egnens Museum

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13-17.
Pris: (Fri entré)
For tredje gang afholder Haveselskabet Give Kreds og Give-Egnens Museum "Sensommer Plante- og Høstmarked" På plantemarkedet, kan alle former for planter og andre haverelaterede ting købes, sælges eller byttes. Standpladser er gratis, men en gave til tombolaen er meget velkommen. Tilmelding er ikke nødvendig.
I løbet af eftermiddagen kan man desuden opleve: Demonstration af blomsterbinderi med efterårsfarver. I museets æblelund bliver der vist beskæring af frugttræer. I tombolaen kan vindes fine gevinster. Kaffe/te og kage kan købes.

Der er desuden fri entré til museets udstillinger hele eftermiddagen.

Arrangeret af Haveselskabet Give Kreds i samarbejde med Give- Egnens Museum
Diverse | Andet

Strikkeklubben

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13.30. / Tjæreborg Bibliotek

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13.30.
Pris: (Gratis billetter)
Åben for alle Strikkeklubben mødes lørdage i lige uger fra 13.30.

Gerne for flere generationer og for både nybegyndere og øvede strikkere.

Man er også velkommen til at tage andet håndarbejde med. Vi er lige nu fem faste medlemmer.

For yderligere information, kontakt: Anette Teglengård på mobil: 29 92 00 17 & Anna Sørensen via mail her.

Dette er en brugerdrevet aktivitet. Biblioteket har intet ansvar for indhold og afvikling. Al henvendelse vedrørende denne aktivitet bedes rettet direkte til den nævnte kontaktperson
Motion | Vandretur/stavgang

Motionstur fra Isenbjerg

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13.30. / Isenbjerg

Lør. d. 23. september 2017, kl. 13.30.
Arrangør: Fodslaw Herning
Sted: Isenbjerg
Kom ud og nyd naturen i fællesskab med andre mennesker på en vandretur som styrker både fysik og humør. Vi går mellem 7 og 10 km i et tempo som passer de fremmødte - på halvvejen holdes en kort pause Der er samkørsel fra markedspladsen kl. 13.00 - vi mødes ved mindestenen ved foden af bjerget
Diverse | Andet

Lørdagsrundvisning

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14. / Koldinghus

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14.
Pris: (Entré: Entré til museet)
Sted: Koldinghus
Temaerne for rundvisningerne offentliggøres løbende
Diverse | Andet

Rundvisning 2017

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14. / Musikhuset Esbjerg

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14.
Pris: (Entré: 30 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sportsturnering | Fodboldkamp

Fodboldkamp Herre-DS pulje 3 - FC Sønderborg mod Kolding B

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14. / Sønderborg Stadion

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14.
Motion | Vandretur/stavgang

Motionstur

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14. / Guldager Idrætscenter

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14.
Pris: (Gratis)
Teater | Skuespil

Dan Turèll - Jeg holder af

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14 & 18. / Det Bruunske Pakhus

Lør. d. 23. september 2017, kl. 14 & 18.
Pris: (Entré: 185 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Dan Turèll - Jeg holder af hverdagen. Spilleperiode: 20. september - 21. oktober 2017. Varighed: Ca. 1 time og 20 min. Forestillingen er en teatercollage af billeder og stemninger fra Dan Turèlls forfatterskab En performance DJ ledsager skuespillerne i en alfabetisk scenografi og fører publikum på en kalejdoskopisk litterær og musikalsk rejse i Onkel Dannys univers. En hæsblæsende forestilling som også har råd til stille stemningsfulde øjeblikke med dyb refleksion. Idé og instruktion: Michael Hansen i samarbejde med Chili Turèll. Der kan købes et særligt tilbud til klasser bestående af 30 billetter (inkl. lærer og undervisningsmateriale) ved at skrive til teaterleder Martin Bach Sørensen på bach_sorensen@yahoo.com. Læs mere på malstrøm.com: http://malstrøm.com/. Husk at oplyse hvilken forestilling det drejer sig om. Forestillingen anbefales ikke til børn under 12 år. Billetter fremvises ved døren, enten udskrevne eller på skærm. Studerende bedes fremvise studiekort. Caféen åbner en time før forestillingen og dørene til salen åbner 30 min før forestillingen. Arrangør: Teater Malstrøm