Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/10 2015
Give Bibliotek
Rådhusbakken 9
7323 Give
Tlf: 76 81 34 50

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.8454, Lon 9.23573

Viser 1-5 ud af 5 events 24. okt. 2018

Børn | Andet

Syng med Give Egnskor og Firkløverskolen

Tor. d. 1. november 2018, kl. 10. / Give Bibliotek

Tor. d. 1. november 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Ka' du li' at synge? Når det er Spil Dansk Uge, skal den danske sang og musik fejres med manér. Vær med til at hylde den danske sangskat, når Give Egnskor traditionen tro synger for på gode gamle klassikere for både børn og voksne. Ingeborg Noes rutinerede kordamer bliver assisteret af glade børnestemmer fra Firkløverskolen, og hele familien er meget velkomne til at tage del i musikoplevelsen.

Sammen med resten af Danmark fejrer vi den danskproducerede musik og det danske musikliv. Spil Dansk Dagen har været en fast tradition i dansk musikliv siden 2001, og fra 2017 blev dagen udvidet til en hel uge (uge 44).

For de 5-10 årige og deres voksne.

Ingen tilmelding - bare mød op!
Diverse | Andet

Glæden ved fællessang

Tor. d. 1. november 2018, kl. 19. / Give Bibliotek

Tor. d. 1. november 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Fællessang bringer os tættere sammen og danner bånd på tværs af køn, alder, religion og politisk overbevisning. Vi synger sammen, fordi vi har lyst, og fordi det er godt for os. Tag med Lasse Skovgaard på en musikalsk tur gennem forskellige typer fællessa. Mennesker har alle dage sunget sammen - i marken, rundt om bålet, til mosters fødselsdag, i kirken, til landskampen. Denne aften kommer du, sammen med Lasse Skovgaard, til at agere både kor, højskoleforsamling, spejderlejr, familiefest og tilskuere i Parken, så medbring din sanglyst.

Lasse Skovgaard er Ph.d. i sundhedsvidenskab og arbejder til daglig som forskningschef. Derudover er han uddannet musikpædagog, organist og sanger og har bl.a. arbejdet som korleder, akkompagnatør, organist og musiklærer. Han en rutineret foredragsholder og har de sidste 15 år holdt en lang række foredrag om musik og sundhed rundt om i Danmark.

En del af Spil Dansk Ugen
Diverse | Andet

Koncert med John Sharling

Lør. d. 3. november 2018, kl. 13. / Give Bibliotek

Lør. d. 3. november 2018, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Du kender ham måske fra John Sharling Band, Kuko De Kobra eller kultbandet Trajve. Nu kan du opleve John Sharling i en solo-koncert med hans egne nye og gamle sange. Musikken er melodiøs, og teksterne beskriver han selv som nærværende, humoristiske og antiautoritære, så kom og hør et af vore lokale talenter. Der er måske oven i købet også en lille overraskelse til publikum!

Spil Dansk dagen er de seneste år blevet udvidet til en hel Spil Dansk uge, og John Sharling spiller derfor to koncerter i hver sin ende af kommunen - i Vejle den 1.november og i Give den 3.november.

Der er gratis entré - bare kig forbi!

En del af Spil Dansk Ugen
Diverse | Andet

Helle Helle - mød forfatteren

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19. / Give Bibliotek

Tor. d. 15. november 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 80 kr, Billet - medlem ½ pris 40 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Helle Helle er lige nu aktuel med sin seneste anmelderroste roman, de, som er en skildring af et mor-datter-forhold og en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80'erne. Kom og hør den populære forfatter fortælle om si. Alle kender fornemmelsen af, at skænderiet om hvem, der skal tage opvasken, i virkeligheden handler om noget andet og meget mere. Sådan er det også med Helle Helles romaner. Små ordvekslinger, iagttagelser af dagens gang og en kondisko, der er alt for stor. Alt sammen virker på overfladen som helt almindelige begivenheder og observationer uden den store betydning. Men så alligevel fornemmer man, at under den stilfærdige overflade og i de små ofte akavede detaljer gemmer der sig et væld af dramaer og usagte ord.

Om den nye bog de skrev anmelderen på Litteratursiden.dk: "Helle Helles nye roman stråler af sproglig præcision og elegance. Aldrig er der blevet grinet så meget i en roman af Helle Helle samtidig med, at det er den mest sorgfulde bog i forfatterskabet. Helle Helle overgår sig selv."

Helle Helle debuterede i 1993 med bogen Eksempel på liv, og siden er det blev til en lang række novellesamlinger og romaner, bl.a. romanen Rødby-Puttgarden fra 2005, som hun modtog Krititkerprisen for og Dette burde skrives i nutid, som i 2012 indbragte hende De Gyldne Laurbær
Diverse | Andet

Fælles Læsning

Tor. d. 29. november 2018, kl. 13. / Give Bibliotek

Tor. d. 29. november 2018, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og vær med, når vi læser sammen og snakker om det, vi læser. Til Fælles Læsning fordyber vi os, og ved at tale om og ud fra nogle gode noveller og digte, får vi nogle anderledes, men givende samtaler. Det at læse i fællesskab kan give nogle rigtig gode læseoplevelser. Du kan læse mere om, hvad Fælles Læsning er for noget på vejlebib.dk/fælleslæsning.

Alle kan være med!

Ingen tilmelding - bare mød op ved langbordet i biblioteket