Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
26/10 2015
Give Bibliotek
Rådhusbakken 9
7323 Give
Tlf: 76 81 34 50

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.8454, Lon 9.23573


Viser 1-5 ud af 5 events 20. jan. 2019

Diverse | Andet

Kreativitet og livskvalitet

Tor. d. 31. januar 2019, kl. 19. / Give Bibliotek

Tor. d. 31. januar 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Mange mennesker lever et stresset liv, som kan føre til depression og dårlig livskvalitet. Vores tilpasning til ydre forandringer går så stærkt, at vi ofte ikke når at tage omsorg for det indre liv på en måde, som passer til vores livssituation. Vær med,. Vibeke Skov Ph.d. er klinisk psykolog og forfatter til seks bøger om kunstterapi, glas og billedkunst. Hun grundlagde i 1986 Institut for Kunstterapi og arbejder som leder og underviser på kunstterapeutuddannelsen. Hun står også bag galleriet Søhuset, som ligger ved Engelsholm Slot.

Hendes seneste udgivelse er bogen Skam og kreativitet: fra affekt til individuation fra 2017.

I samarbejde med Giveegnens Folkeuniversitet
Børn | Andet

Kreatimen: Lav dit eget Star Wars-lyssværd

Tir. d. 12. februar 2019, kl. 10. / Give Bibliotek

Tir. d. 12. februar 2019, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kan man lave sit eget lyssværd? - Ja, det kan man! Så er du fan af Star Wars og klar til en duel, kan du kigge forbi biblioteket til Kreatimen og lave dit helt eget lyssværd. Det er faktisk ikke så svært. Du kan lave det af papir og tape - og så kan du duellere med det bagefter.

Til Kreatimen, der varer to timer, stiller biblioteket materialer og vejledning til rådighed, mens du i fred og ro kan skabe dit helt eget Star Wars-lyssværd.

Især for de 4-8 årige og deres voksne.

Ingen tilmelding - bare kig forbi
Børn | Andet

Gubben og æslet

Tor. d. 14. februar 2019, kl. 10. / Give Bibliotek

Tor. d. 14. februar 2019, kl. 10.
Pris: (Entré: Børnebillet 25 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kom og oplev en underholdende fortælling om den gamle mand og hans snarrådige æsel, der må ty til alt, hvad de har, da der pludselig bliver brug for hjælp! Olsens Teater byder på en skøn lille forestilling om de små og for de små fuld af ordspil, dukker og musik i en række legende billeder, som kun dukketeater kan skabe.

Tag en pause fra din tablet med Olsens Teaters humoristiske og musikalske dukkeforestilling. Skuespiller Erik Olsen har gennem mange år opført sine poetiske småbørnsforestillinger rundt omkring i Danmark.

Fra 3-6 år.

Børn 25 kr. / voksne gratis.
Både børn og voksne skal have billet
Diverse | Lyrik/oplæsning

Bogcafé

Tir. d. 19. marts 2019, kl. 16. / Give Bibliotek

Tir. d. 19. marts 2019, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Har du svært ved at finde de rigtig gode titler blandt alle bøgerne på hylderne? Så er der hjælp at hente, når Give Bibliotek byder på bogcafé. Kig forbi til en uformel snak om litteratur og gode læseoplevelser, når bibliotekar Ellinor Laursen inviterer til forårsbogcafé omkring langbordet.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Andet

Oplev Europa med tog

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19. / Give Bibliotek

Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 60 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kom og hør alt, hvad du har brug for at vide om spændende togrejser, når Britt Sallingboe lægger vejen forbi Give. Med et inspirerende foredrag for de rejselystne fuld af billeder fra sine egne rejser deler hun ud af sine bedste tips til at opleve Europa. Sidste år udkom Britt Sallingboes bog Oplev Europa med tog - en anderledes rejsebog, der kommer omkring næsten alt, du har brug for at vide om spændende togrejser. Bogens artikler er skrevet af passionerede europæiske togrejsende og spækket med tips og ideer til at finde spændende billige togbilletter. Europas togguru nr. 1, Mark Smith, "The Man in Seat 61", har givet forfatteren tilladelse til at oversætte hans hjemmeside om togrejser fra København til byer i Nord- og Sydeuropa. Bogen er derfor en guldgrube af viden til dig, der har lyst til togrejser.

Noget at alt dette guld deler forfatter Britt Sallingboe ud af i et spændende billedforedrag for de rejselystne på Give Bibliotek. Her fortæller hun om hvor let, sjov og behagelig en togrejse i Europa kan være - om tid til langsomhed, om den dejlige måde man ser og oplever verden på en togrejse, om at nyde samværet med medrejsende, familie og venner, om at nyde den blide vuggen på skinnerne og opleve udsigten fra togvinduet. Og så viser hun masser af billeder fra nogle af sine egne spændende togrejser i Europa