Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
22/9 2017
Compana Gymnastikforening
Fmd. Tove Lauritsen
7080 Børkop
Tlf: 24 80 42 09

Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Ved evt. henvendelse bedst kl. 20-21

Gymnastikforeningen tilbyder rygtræning på en sund og anderledes måde. Vi tilbyder hold i Vejle, Børkop og Andkær. Hos COMPANA får du styrket balancen mellem kroppens muskler, så din rygsøjle får den naturlige S-form. På den måde får du en god kropsholdning og forebygger eller minimerer smerter. Den ændrede holdning betyder, at maven kommer ind på plads, så musklerne igen bliver bærende. Øvelserne kan udføres af både mænd og kvinder - også dig, som ikke tidligere har gået til gymnastik. De enkelte hold har så vidt muligt tilknyttet vejledere til individuel vejledning efter behov. Det er med til at sikre, at du får mest muligt ud af øvelserne

Viser 1-1 ud af 1 event 20. maj 2018

Motion | Gymnastik/aerobic

Sommergymnastik i Mølholmhallen

Ons. d. 18. april til ons. d. 20. juni 2018, kl. 18.30-19.30. / Mølholmhallen

Ons. d. 18. april til ons. d. 20. juni 2018, kl. 18.30-19.30.
Pris: (Pris: 300,00)
Arrangør: Compana Gymnastikforening.
COMPANA rygtræning på sund og anderledes måde - for alle m/k som ønsker aktiv kropspleje. Skiftende instruktørteam: Else Tranekær, Helle Friis og Gitte Funk. Hos COMPANA får du styrket balancen mellem kroppens muskler således, at din rygsøjle får den naturlige S-form. På den måde får du en god kropsholdning og smerter forebygges eller minimeres. Vi arbejder med specielt kontrollerede øvelser, hvor bl.a. ben og mave styrkes, så disse muskelgrupper kan tage over og forebygge kompression (tryk) i ryggen.

COMPANAs rygtræning er en god alsidig motionsform for hele kroppen, hvor vi arbejder både med styrke, bevægelighed, udholdenhed og stabilitet. På holdene gives forslag til hvilke grundøvelser der er nemme at udføre i dagligdagen derhjemme eller på jobbet.

Instruktører og vejledere er uddannede i Companas rygtræning og gennemgår løbende faglig efteruddannelse.