Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/1 2018
Vejle Bibliotek
Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Tlf: 76 81 32 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7064, Lon 9.52008
Åbent: Betjent åbningstid: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-14. Selvbetjent åbningstid: man-fre kl. 7-22, lør-søn kl. 7-18.

Velkommen på Vejle Bibliotekerne, som består af Vejle Bibliotek, Børkop Bibliotek, Egtved Bibliotek, Jelling Bibliotek og Give Bibliotek samt Biblioteksbussen

Viser 1-20 ud af 29 events 19. feb. 2018

Diverse | Andet

Hvad sker der med det, vi putter i kroppen?

Lør. d. 24. februar 2018, kl. 11. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 24. februar 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kig forbi, når Sundhedsbussen fra Sundhedshuset lægger vejen forbi Vejle Bibliotek, og bliv lidt klogere på din sundhed. De vil bl.a. vise, hvad der sker med os, når sukkeret finder vej gennem kroppen, og et hjerte, flæsk og muskler fra en gris vil gøre det hele let at forholde sig til.

På bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give og Jelling har skoleklasser mulighed for at booke sundhedsbussen i hverdagene i uge 8. Læs mere om Sundhedsbussen.

Arrangementet er en del af bibliotekernes temasamarbejde med DR, hvor temaet dette forår er "Viden skaber os: kroppen".

I samarbejde med Sundhedshuset

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Lyrik/oplæsning

Bogcafé

Man. d. 26. februar 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Man. d. 26. februar 2018, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og bliv inspireret, når vi igen inviterer til hyggelig og uformel bogcafé. Sæt dig til rette i vores loungehjørne med en kop kaffe og lidt godt til ganen og vær med, når vi serverer masser af gode læsetips til foråret.

Denne gang er dine værter Hanne Thusgaard og Ellinor Laursen.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Foredrag

Ytringsfriheden i fare. En whistleblower står frem

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 19-21. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 27. februar 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 60 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Maj Thorsen. "Ytringsfriheden på spil - en whistleblower står frem". For hvis skyld skal offentlige ansatte ytre sig? Er det for deres egen skyld eller borgernes? Da socialrådgiveren Maj Thorsen i 2014 blev til den anonyme whistleblower "Karen" fra Randers Kommunes familieafdeling, er der ingen tvivl om, at det var for udsatte børns skyld
Få hele den medrivende historie om dilemmaerne ved at ytre sig kritisk om sin arbejdsplads, når man gerne vil opfattes som en dygtig og ordentlig medarbejder. Men også om hvorfor den selvsamme ordentlighed blev katalysator for, at Maj fulgte sin mavefornemmelse, trodsede frygten for fyring og fandt mod til at gøre det rigtige!

Hold: 711811903
Diverse | Foredrag

En anden gren

Tor. d. 1. marts 2018, kl. 19-21. / Vejle Bibliotek

Tor. d. 1. marts 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 80 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Jesper Wung-Sung. BILLETTER SKAL KØBES VIA VEJLE BIBLIOTEK PÅ DETTE LINK: [url|https://vejlebib.dk/arrangementer/arrangementer-voksen/jesper-wung-sung-gren]. Jesper Wung Sung fortæller om sin roman "En anden gren", der handler om hans oldeforældre San og Ingeborg Wung Sung. San bliver som kineser udstillet i Tivoli i 1902, hvor Ingeborg besøger udstillingen som gæst. De forelsker sig og vækker skandale, men bliver sammen hele livet. Wung Sung fortæller om research og følelser. Om den eneste roman, han altid har vidst, at han skulle skrive. Og om hvorfor det tog tyve år.
Hold: 711811901
Diverse | Andet

Dokumentarfilm: Videnskab & kroppen

Fre. d. 2. marts 2018, kl. 13. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 2. marts 2018, kl. 13.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Hvad kan kroppen? Hvordan forandrer videnskaben os? Livet og kroppens biologi er det fælles tema for en række kort- og dokumentarfilm, vi viser i bibliotekets DIGIzone denne eftermiddag. Du kan se et detaljeret program for dagen på vejlebib.dk og på biblioteket ca. en uge før arrangementet.

Ingen tilmelding - kom og gå som du har lyst!
Børn | Andet

Kreatimen: String Art

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 10. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kig forbi og udsmyk en træplade med farverigt garn, som du vikler omkring søm og trækker ud i forskellige mønstre eller motiver. Vi har garn, søm og plader, men medbring gerne en lille hammer. Vi har også et udvalg af skabeloner, men du må meget gerne medbringe dit eget motiv, eller måske tegne dit helt eget unikke mønster.

Kreatimen er to timers værksted, hvor børnebiblioteket stiller udstyr og vejledninger til rådighed, og hvor du i fred og ro kan bygge og lave ting sammen med dine forældre eller dine bedsteforældre.

Underviser: Hanne Rønberg.

For de 5-12-årige og deres voksne (børn under 7 år skal være i følge med en voksen).

Ingen tilmelding - bare kig forbi!

Ved større grupper af børn kontakt venligst Kirsten Husted, kh@vejlebib.dk
Diverse | Andet

Klap en hamster

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 11. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 3. marts 2018, kl. 11.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Bliv klogere på det lille dyr, hamsteren, når Dansk Hamster Forening udstiller på biblioteket. Du kan se de mange forskellige arter, få en snak om pasning og behov, prøve at spille hamsterroulette og selvfølgelig se, hvilke hamstere der vinder i de forskellige kategorier.

Bare kig forbi!
Diverse | Foredrag

Erindringer

Ons. d. 7. marts 2018, kl. 19-21. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 7. marts 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 125 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Ritt Bjerregaard. Ritt Bjerregaards bog Erindringer, samt foredraget baseret på bogen, er et underholdende og tankevækkende selvportræt, hvor Ritt giver et billede af de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set den gennem et socialdemokratisk temperament.
Hun fortæller blandt andet om, hvordan hendes generation op gennem 1960'erne og 1970'er havde en enestående mulighed for at præge det danske samfund. P-pillen er et eksempel herpå, idet den havde stor indflydelse på ændringerne i kønsrollemønstret samt ægteskabs - og familiemønstrene.
Med omstillingen fra landbrugs- til industrisamfund og den økonomiske vækst i 60'erne blev de traditionelle klasseforskelle nedbrudt, hvilket gav plads for eksperimenter med nye normer.
Ritt fortæller levende om sin vej ind i politik, sin opvækst og sine personlige forudsætninger ud fra et køns- og klassemæssigt tidsperspektiv.

Hold: 711811905
Diverse | Andet

Det er ikke en kønskamp! - debat og sammenskudsgilde

Tor. d. 8. marts 2018, kl. 18. / Vejle Bibliotek

Tor. d. 8. marts 2018, kl. 18.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Hvad er det egentlig værd at hylde kvinderne for - og er det overhovedet nødvendigt i det moderne samfund, hvor alle har ret til at ytre sig? Kom og vær med til at fejre Kvindernes Internationale Kampdag, når vi byder på debat og sammenskudsgilde. Den 8. marts er en dag mange hylder, men hvorfor er det egentlig så vigtigt? I årtier har kvinder kæmpet for ligestilling og ytringsfrihed. Lige fra rettigheden til at komme på arbejdsmarkedet, i stedet for at gå hjemme og være husmor - til rettigheden til at få en abort, når man er blevet ufrivillig gravid. Siden Dansk Kvindesamfund blev dannet i 1871, er der sket store forandringer for kvinder i dagens Danmark.

Vi vil skabe en debat om hvad der er værd at hylde kvinderne for, om det overhovedet er nødvendigt i det moderne samfund hvor alle har ret til at ytre sig. Der vil blive vendt emner som feminisme, transkønnet, #MeToo, ligestilling, rødstrømperne, bodypositivism og meget mere.

Arrangementet er for alle, kvinder som mænd, unge som gamle, lige meget baggrund, politisk holdning eller overbevisning. Det er et sammenskudsgilde, så alle bedes tage en ret med der bliver sat på et fællesbord som alle deltagerene til arrangementet kan nyde godt af. Der vil være service til alle, men medbring egne drikkevare*.

Vi har inviteret Debatten for Katten til at bringe nogle spidse emner på banen under middagen, så der kan blive diskuteret ude ved bordene. Efterfølgende får vi besøg af to kvindelige lokal politikere der vil samle op på de debatemner der er blevet drøftet og her vil være mulighed for at stille spørgsmål dertil.

Vi håber at se mange, der ønsker at debattere, både for og imod! HUSK! Alle er velkommen, det er ikke nemt at debattere, hvis alle er enige! Så tøv ikke med at holde din mening skjult, vi glæder os til at se dig!

Program for aftenen:
  • 18.00: Ankomst og retterne sættes på buffetbord
  • 18.30: Mette Høxbroe byder velkommen og fællessang
  • 18:45: Ungdommens Teater fremfører en sketch
  • 19.00: Spisning og Debatten for Katten starter debatten ved bordene
  • 20.00: Politikere fører ordet og svarer på spørgsmål
  • 21.00: Afslutning, et par ord fra tovholderne
*Alkohol er ikke tilladt

I samarbejde med Vejles Ungehus - Værket
Diverse | Andet

Frimurere i Danmark

Tir. d. 13. marts 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 13. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Gennem tiderne har der været mange myter og konspirationsteorier om frimurerordenen. Men hvad er egentlig den rigtige historie? Få stillet din nysgerrighed og få et spændende kig ind bag murene i Den Danske Frimurerorden, når deres pressetalsmand, Peter Duetoft, besøger biblioteket og fortæller om, hvad frimureriet egentlig går ud på.

Peter Duetoft fortæller denne aften om frimureriets historie, de mest almindelige myter om frimurerne og om frimureriets værdier og relevans i dagens Danmark.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Sankt Johanneslogen Harald til Runestenen i Vejle.

Læs mere om frimurerordenen.

I samarbejde med Den Danske Frimurerorden
Diverse | Foredrag

Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 17.30-18.45. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 17.30-18.45.
Pris: (Entré: 60 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Sarah Linder. Israel-Palæstina konflikten er en yderst kompliceret og kompleks konflikt. Som med mange andre samfundsproblemer rundt om i verden, mangler konflikten og dens løsning kvinders stemmer. Mød Sarah Arnd Linder, en dansker bosat i Israel på 11. år, (BA i Conflict Resolution og International Affairs fra IDC og MA i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet), grundlægger af Political is Personal - PiP - et initiativ baseret på interviews foretaget med israelske jødiske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller hvorledes konflikten har påvirket deres liv.
Hold: 711811909
Diverse | Foredrag

Israel-Palæstina

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 17.30-21. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 17.30-21.
Pris: (Entré: 125 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Sarah Linder. 17.30 - 18.45. Israel-Palæstina konflikten er en yderst kompliceret og kompleks konflikt. Som med mange andre samfundsproblemer rundt om i verden, mangler konflikten og dens løsning kvinders stemmer. Mød Sarah Arnd Linder, en dansker bosat i Israel på 11. år, (BA i Conflict Resolution og International Affairs fra IDC og MA i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Universitet), grundlægger af Political is Personal - PiP - et initiativ baseret på interviews foretaget med israelske jødiske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller hvorledes konflikten har påvirket deres liv.

19.00 - 21.00
Hvis Israel-Palæstinakonflikten skal løses fredeligt, kommer det til at gøre ondt. Begge sider bliver nødt til at skære sig selv i hjertet. Begge parter må lades deres eksklusive drømme briste. For disse national-religiøse drømme, som trives på begge sider, betinger den ene parts undergang, for at den andens drøm kan blomstre. Men selv hvis en forhandlingsløsning mirakuløst nok skulle ende med at blive resultatet, så vil den komme til at gøre ondt. For den gode løsning eksisterer ikke længere. Der er kun valget mellem dårligt, værre og værst. Foredraget er en gennemgang af begge parters nationale drømme, og hvad der (måske) skal til for at få en fred til at lykkes.

Hold: 711811910
Diverse | Foredrag

Den aktuelle situation i Mellemøsten

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 19-21. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 14. marts 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 95 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Steffen Jensen. Et af de mest populære, men naturligvis også konstant foranderlige og opdaterede foredrag, jeg holder, er om den aktuelle situation i denne fascinerende og omtumlede region af verden. Det, der sker i Mellemøsten, synes altid på godt og ondt at påvirke vores hverdag i resten af verden via terroraktioner, oliepriser, flygtningestrømme eller andet. Derfor er det umuligt at vende ryggen til Mellemøsten, for gør man det, får det ubehagelige konsekvenser. Mellemøsten er et område vi hele tiden hører om, og som hele tiden påvirker os, men som de færreste rigtig forstår. Foredraget forsøger at sætte nogle ting på plads, give baggrund og perspektiv. måske ikke ligefrem at give svar på alt, men i det mindste at gøre tilhørerne forvirrede på et højere niveau.

Foredraget er en del af vores foredragsserie Korrespondenterne.
Hold: 711811908
Diverse | Andet

Hanne-Vibeke Holst: Som pesten

Tor. d. 15. marts 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tor. d. 15. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 100 kr, Billet - medlem ½ pris 50 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner? Hanne-Vibeke Holst er tilbage efter fire års pause - denne gang med en dramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Vær med, når den populær. En epidemi sammenlignelig med den spanske syge ruller ind over verden, og den ihærdige danske læge Karoline Branner sættes på sit livs prøve som leder for WHO's afdeling for pandemibekæmpelse. Ikke alene skal hun stoppe pandemiens gruopvækkende hærgen, hun skal også kæmpe mod stærke politiske og økonomiske kræfter.

Det er i store træk handlingen i Hanne Vibeke Holsts seneste roman Som pesten. Bogen er skåret som en spændingsroman, men den stiller samtidig skarpt på spørgsmålet om, hvordan moderne mennesker reagerer, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner. Vil vi være solidariske med de svageste? Arbejder vi sammen om at løse krisen, eller hytter vi hver især vores eget skind? Vil vi træffe de rigtige valg? Eller de forkerte?

Hanne-Vibeke Holst holder et spejl op for den moderne menneske. Hendes romaner følger ofte hendes eget livsforløb og centrerer sig om oplevelser i den moderne kvindes liv, som mange læsere kan nikke genkendende til. Det har gjort hende til både en læserfavorit og en fremtrædende figur i dansk kulturliv. Samtidig er hun en vigtig stemme i den danske ligestillingsdebat
Diverse | Lyrik/oplæsning

Bogcafé

Man. d. 19. marts 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Man. d. 19. marts 2018, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og bliv inspireret, når vi igen inviterer til hyggelig og uformel bogcafé. Sæt dig til rette i vores loungehjørne med en kop kaffe og lidt godt til ganen og vær med, når vi serverer masser af gode læsetips til foråret.

Denne gang er dine værter Else Zakarias og Lisbeth Roed.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Andet

Dox:direkte - Dreaming Murakami

Man. d. 19. marts 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Man. d. 19. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 25 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vær med, når vi byder Danmarks store dokumentarfilmfestival CPH:DOX indenfor på biblioteket og byder på tre aftener i træk med premiereaktuelle dokumentarfilm og live-transmitterede samtaler med filmskabere, forfattere og eksperter. Den første film på pro. Som et nyt initiativ præsenterer CPH:DOX i år tre landsdækkende simultanvisninger på landets biblioteker. De tre arrangementer foregår tre dage i træk i starten af uge 12: mandag d. 19. marts, tirsdag d. 20. marts og onsdag d. 21. marts. Programmet er bygget op omkring tre nøje udvalgte temaer, som skildres ud fra en premiereaktuel dokumentarfilm og en efterfølgende live-transmitteret talk om filmens emne.

Den første dokumentarfilm på programmet handler om litteraturens væsen og er instrueret af Nitesh Anjaan. For mere end tyve år siden læste oversætteren Mette Holm en roman af Haruki Murakami. Den japanske forfatter havde endnu ikke opnået litterær stjernestatus, og dengang havde Mette Holm ingen idé om, hvordan hans bøger senere ville ændre og transformere hendes eget liv. Siden da har hun brugt tusindvis af timer på at oversætte Murakamis fantasirige og fabulerende romaner. Mens Mette Holm forsøger at finde de perfekte sætninger til at afspejle Murakamis drømmende karakterer, dukker en to meter høj frø op i metroen i Tokyo, og grænserne mellem fiktion og virkelighed begynder at smelte sammen.

Efter filmen stiller vi om til Det Kongelige Bibliotek (Den Sorte Diamant) i København, hvor filmens hovedperson Mette Holm og instruktør Nitesh Anjaan stiller op til en samtale med Politikens Murakami-kyndige film- og litteraturanmelder Kim Skotte. Samtalen
transmitteres direkte fra Det Kongelige Bibliotek ud til alle deltagende biblioteker.

Der er ikke medlemsrabat på dette arrangement.
Prisen er inkl. snacks og et glas
Diverse | Andet

Dox:direkte - Den Nat Vi Faldt

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 20. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 25 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vær med, når vi byder Danmarks store dokumentarfilmfestival CPH:DOX indenfor på biblioteket og byder på tre aftener i træk med premiereaktuelle dokumentarfilm og live-transmitterede samtaler med filmskabere, forfattere og eksperter. Denne gang kan du se e. Som et nyt initiativ præsenterer CPH:DOX i år tre landsdækkende simultanvisninger på landets biblioteker. De tre arrangementer foregår tre dage i træk i starten af uge 12: mandag d. 19. marts, tirsdag d. 20. marts og onsdag d. 21. marts. Programmet er bygget op omkring tre nøje udvalgte temaer, som skildres ud fra en premiereaktuel dokumentarfilm og en efterfølgende live-transmitteret talk om filmens emne.

Denne aftens dokumentarfilm handler om sorgens betydning og er instrueret af Cille Hannibal.

Cille mistede sin stedfar og Mette mistede sin mand, da fotografen Per Folkver faldt ned af en trappe og mistede livet. 'Den nat vi faldt' er en film om tiden efter ulykken. Om sorg og heling, og om magtesløshed og viljen til at bevæge sig videre. For Cille var den første impuls nemlig at filme sin mor i tomrummet efter det tragiske fald. Og det er der kommet en dybt personlig, men også dybt vedkommende film ud af, om en usædvanligt stærk kvinde. Og om hvordan savnet lever videre i gamle kassettebånd, den tomme lejlighed, årstidernes skiftende dufte og - ikke mindst - de mange kasser med fotografier.

Efter filmen stiller vi om til et stort live talkshow, der vil byde på samtaler med bl.a. filmens instruktør Cille Hannibal, forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen ('Sorgens Grundstof', 2017), psykolog Ester Holte Kofod, der sammen med Svend Brinkmann er i
gang med at undersøge sorgens kultur i Danmark, samt præst Kathrine Lilleør og psykolog hos Kræftens Bekæmpelse Jes Dige m.fl..

Der er ikke medlemsrabat på dette arrangement.
Prisen er inkl. snacks og et glas
Diverse | Andet

Dox:direkte - Om At Spise Dyr

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 25 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Vær med, når vi byder Danmarks store dokumentarfilmfestival CPH:DOX indenfor på biblioteket og byder på tre aftener i træk med premiereaktuelle dokumentarfilm og live-transmitterede samtaler med filmskabere, forfattere og eksperter. Denne gang kan du se d. Som et nyt initiativ præsenterer CPH:DOX i år tre landsdækkende simultanvisninger på landets biblioteker. De tre arrangementer foregår tre dage i træk i starten af uge 12: mandag d. 19. marts, tirsdag d. 20. marts og onsdag d. 21. marts. Programmet er bygget op omkring tre nøje udvalgte temaer, som skildres ud fra en premiereaktuel dokumentarfilm og en efterfølgende live-transmitteret talk om filmens emne.

Denne aftens dokumentarfilm handler om at spise dyr midt i en klimakrise og er instrueret af Christopher Quinn.

Ved du, hvordan en chicken nugget bliver til? Du har ikke lyst til at vide det. Men vil man alligevel gerne inspireres til at tænke over hvad man spiser, så er filmatiseringen af Jonathan Safran Foers bestseller et godt sted at starte. Foer forsøger nemlig ikke at omvende nogen. Han får os til at tænke et skridt videre - og til at konfrontere os selv med den industrielle kødproduktions konsekvenser ikke blot for dyrene, men også for os selv og den planet, vi lever på. Natalie Portman lægger stemme til. Velbekomme!

Efter filmen diskuterer kokken Nikolaj Kirk, dokumentarfilminstruktør Phie Ambo og fødevareforsker og prodekan på Københavns Universitet Andreas De Neergaard kødindustrien i en dansk kontekst med fokus på forskning, etik og politik.

Der er ikke medlemsrabat på dette arrangement.
Prisen er inkl. snacks og et glas
Diverse | Foredrag

Mød manden bag Antboy

Tor. d. 22. marts 2018, kl. 19-20.30. / Vejle Bibliotek

Tor. d. 22. marts 2018, kl. 19-20.30.
Pris: (Entré: 50 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Kenneth Bøgh Andersen. BILLETTER KØBES VIA VEJLE BIBLIOTEK PÅ DETTE LINK: [url|https://vejlebib.dk/arrangementer/arrangementer-boern/kenneth-boegh-andersen-moed-manden-bag-antboy]. En af landets mest populære børne- og ungdomsforfattere hedder Kenneth Bøgh Andersen - og ham har du nu chancen for at opleve på tæt hold. Kenneth Bøgh Andersen lægger vejen forbi Vejle Bibliotek og fortæller om livet som forfatter, om sine bøger og de tanker, der ligger bag

Kenneth Bøgh Andersen har skrevet en lang række bøger, hvor serierne "Den Store Djævlekrig" og "Antboy" er nogle af de senere års mest læste børne- og ungdomsbøger. Kenneth Bøgh Andersen har flere gange vundet DRs Orla pris, som er børnenes årlige litteraturpris og er en af de børneforfattere, der landet over trækker fulde huse til sine foredrag

Arrangementet er et miks af foredrag, oplæsning, interview og quiz

Er du en af Vejles største Kenneth Bøgh Andersens fan? Og har du mod på at interviewe Kenneth Bøgh Andersen på scenen foran publikum eller bare stille ham et særligt spørgsmål? Så hold øje med www.vejlebib.dk for at se hvordan du kan komme lidt tættere på Kenneth end alle de andre og stille ham nogle af dine helt egne spørgsmål.

Læs mere om Kenneth Bøgh Andersen på http://www.kennethboeghandersen.dk/

Arrangementet er for de 12-15-årige og deres voksne

Arrangeret i samarbejde med Vejle Bibliotek

Hold: 711811907
Børn | Andet

Småbørnsswing

Lør. d. 24. marts 2018, kl. 10.15. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 24. marts 2018, kl. 10.15.
Pris: (Entré: 25 kr)
Sted:
Så er der SWING for de mindste! Med småbørnsswing kan du opleve, hvad musik, sang og leg kan betyde for dit barns motorik og sanser. Beægelsespædagog Lone Byrner og musikpædagog Kirsten Schroll Andersen sørger for, at både børn og voksne får rørt kroppen og lattermusklerne, når de holder musikalsk legestue.

Lone Byrner og Kirsten Schroll sætter det tætte samspil mellem børn og forældre i fokus, når vi inviterer til swing for de små og deres voksne. Der bliver gang i den på biblioteket!

Lone Byrner har mange års erfaring i at arbejde med musik og bevægelse for børn, og hun er forfatter til flere bøger om emnet. Find bøgerne her.

For de 0-4 årige og deres voksne.

Ingen tilmelding - bare mød op!

Prisen er 25 kr. for børn - voksne er gratis.
Du kan betale i døren med MobilePay eller kontanter