Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
11/1 2018
Vejle Bibliotek
Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Tlf: 76 81 32 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7064, Lon 9.52008
Åbent: Betjent åbningstid: Man-fre kl. 10-18, lør kl. 10-14. Selvbetjent åbningstid: man-fre kl. 7-22, lør-søn kl. 7-18.

Velkommen på Vejle Bibliotekerne, som består af Vejle Bibliotek, Børkop Bibliotek, Egtved Bibliotek, Jelling Bibliotek og Give Bibliotek samt Biblioteksbussen

Viser 1-20 ud af 58 events 18. aug. 2018

Børn | Andet

Småbørnsswing

Lør. d. 25. august 2018, kl. 10.15. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 25. august 2018, kl. 10.15.
Pris: (Entré: 25 kr)
Sted:
Så er der SWING for de mindste! Med småbørnsswing kan du opleve, hvad musik, sang og leg kan betyde for dit barns motorik og sanser. Beægelsespædagog Lone Byrner og musikpædagog Kirsten Schroll Andersen sørger for, at både børn og voksne får rørt kroppen og lattermusklerne, når de holder musikalsk legestue.

Lone Byrner og Kirsten Schroll sætter det tætte samspil mellem børn og forældre i fokus, når vi inviterer til swing for de små og deres voksne. Der bliver gang i den på biblioteket!

Lone Byrner har mange års erfaring i at arbejde med musik og bevægelse for børn, og hun er forfatter til flere bøger om emnet. Find bøgerne her.

For de 0-4 årige og deres voksne.

Ingen tilmelding - bare mød op!

Prisen er 25 kr. for børn - voksne er gratis.
Du kan betale i døren med MobilePay eller kontanter
Diverse | Andet

Koncert: Sommerfugledalen - et requiem

Tir. d. 28. august 2018, kl. 17. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 28. august 2018, kl. 17.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Inger Christensens "Sommerfugledalen" er et helt unikt værk i dansk lyrik. Kom og vær med til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når Carl Erik Lundgaard og Charlotte Støjberg sætter den vejlensiske forfatters smukke digte til musik. Inger Christensen (1935-2009) regnes for en af landets største og mest markante forfattere. Hendes oplæsninger af egne værker (kan findes på YouTube) giver et stærkt billede af hendes personlige kraft, og Sommerfugledalen - et requiem er igennem årene blevet vidt berømmet og har fundet sin naturlige plads i den danske kulturkanon. Værket er en sonetkrans og er kendetegnet bl. a. ved sin yderst stramme form, og i denne snævre ramme udfolder sig sansninger, billeder, forestillinger om liv og død, natur og sind, ånd og materie i et univers af forunderlig dybde og uendelighed. En sonetkrans består af 15 sonetter. Alle sonetternes sidstelinjer bliver pr. definition også den næste sonets førstelinje, men som regel i helt ny betydning. Den 15. sonet udgøres af de 14 foregående sonetters førstelinjer og bærer navnet "Mestersonetten".

Det er Carl Erik Lundgaard, der har komponeret musik til Sommerfugledalen, i første omgang alene med det mål at trænge ind i teksten. Koncertideen opstod undervejs i forlængelse af Carl Erik Lundgaards mangeårige arbejde som musiker, komponist og historiefortæller. Derefter blev pianisten Charlotte Støjberg inviteret med, og Inger Christensens sonetkrans fremstår nu som et vokalt/instrumentalt værk, komponeret ud fra de samme formkrav, som der stilles til teksten.

Ved koncerten vil Carl Erik Lundgaard indlede med at fortælle om sin personlige vej til Sommerfugledalen. Det fremgår at værket, selv om det af nogle bliver betragtet som fjern ophøjet kunst, kæder sig sammen med en række personlige oplevelser og derved bliver til almen erfaringsstof.

At Sommerfugledalen også kaldes et requiem baner vejen for det gennemgående tema omkring liv og død, natur og sind, tro og tvivl, stof og ånd. I sin stramme sonetform åbner sonetkransen for en altopslugende dybde og frihed. Både form og indhold åbner for uendeligheden. Inger Christensen har samlet alt på mesterlig vis. Værket fremføres ubrudt i sin helhed
Diverse | Andet

Forfatteraften med Pablo Llambías

Tir. d. 28. august 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 28. august 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom til forfatteraften og mød forfatter og tidligere rektor på Forfatterskolen Pablo Llambìas - og også nogle nye litterære stemmer. Pablo Llambías, forfatter og tidligere rektor på Forfatterskolen, fortæller om sit arbejde som skriveunderviser illustreret med en række henvisninger til sit eget forfatterskab. Romanen Natteskær udkom sidste år, og Llambías har også været omkring digtgenren i den trilogi, som begyndte med Monte Lema tilbage i 2011.

Til sidst er der en mulighed for at høre nogle af deltagerne fra To dage i forfatterskole læse op af deres værker.

Ingen tilmelding - bare mød op.

Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge.

trekantomraadet-festuge-logo-sort_200.png
Musik | Andet/Ukendt

Bogfest - afslutning på læsekampagnen Sommerbogen

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Vi holder bogfest i bibliotekshaven og hylder dem, som har været med i Sommerbogen 2018. Du kan bl.a. møde HipsomHap - Danmarks første og sejeste rapgruppe for børn.
Diverse | Foredrag

Åben Scene under himlen

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Læg dig i græsset og nyd ordene fra en række lokale forfattere.
Børn | Andet

Sommerbogens Bogfest

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 31. august 2018, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og vær med, når vi holder hyggelig havefest på plænen foran biblioteket for at fejre afslutningen af Sommerbogen. Vi udtrækker vinderne af alle de fede præmier, og hvis du har læst en masse bøger og anmeldt dem på Biblo.dk i løbet af sommeren, så er du måske en af dem!

Og så sætter HipSomHap rigtig gang i festen med masser af fed musik.

Gratis entré - bare kig forbi!
Diverse | Andet

Åben scene under himlen

Fre. d. 31. august 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 31. august 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og vær med, når vi byder på frie fortællinger og leg med ord. Læg dig i græsset på plænen foran biblioteket og nyd ordene, når en række lokale forfattere læser op af deres værker.

Ingen tilmelding - bare kig forbi.

Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge

trekantomraadet-festuge-logo-sort_200.png
Børn | Andet

DIGIworkshop: Lav din egen T-shirt

Lør. d. 1. september 2018, kl. 11. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 1. september 2018, kl. 11.
Pris: (Entré: Standardbillet 20 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kom og prøv at producere dit eget tekstiltryk. Du får selv lov til at designe det, og du skal også selv skabe eller finde de grafiske elementer, du skal bruge. Slip kreativiteten løs, og kom hjem med din helt egen unikke T-shirt. Maker-kulturen vinder mere og mere frem. Det handler om at lave sine egne ting og bruge teknologier til at formgive sine ideer, og nu får du også chancen for at være med. Vi hjælper dig selvfølgelig igennem processen, og til slut bruger vi bibliotekets vinylskærer til at lave dit T-shirt-tryk.

Medbring gerne din egen pc. Vi skal bruge programmet Inkscape, som du kan downloade gratis på nettet.

Er du ikke til T-shirts, har vi også muleposer, som du kan lave tryk på.

Det koster 20 kr. at være med. Derudover skal du betale for materialerne (30 kr. for en T-shirt og 20 kr. for en mulepose). Du får selvfølgelig dine flotte nye tryk med hjem.

Arrangementet henvender sig hovedsagligt til børn og deres forældre, men alle er velkomne
Diverse | Andet

Naja Marie Aidt - i samtale med Per Krogh Hansen

Man. d. 3. september 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Man. d. 3. september 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 80 kr, Billet - medlem ½ pris 40 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Når man rammes af sorg, får det en ubeskrivelig betydning for resten af ens liv. Det ved Naja Marie Aidt alt om, og i bogen "Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage" skriver hun om, hvordan tabet af sønnen Carl ændrede alt. Vær med, når hun i sam. I 2015 døde Naja Marie Aidts søn i en ulykke 25 år gammel. Sidste år udgav hun så bogen Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage - en ærlig bog om, hvordan sorg er, hvordan den forandrer ens forhold til virkeligheden, til ens nærmeste og til tiden. Bogen er skrevet i små prosastykker, der er både poetiske, lyriske og ikke mindst rørende. De er skrevet til sønnen Carl og fortæller om livet efter et ubærligt tab, om den største kærlighed, der findes, og om vejen tilbage til livet.

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage imponerede og bevægede avisernes boganmeldere, som uddelte et hav af stjerner. Jyllands-Postens anmelder kaldte bogen " Et ægte, ubærligt mesterværk" mens Børsen beskrev den som "Rå, smuk læsning og stor litteratur".

Naja Marie Aidt debuterede i 1991 med digtsamlingen Så længe jeg er ung. Siden har hun skrevet både digte, noveller, dramatik, sange og børnebøger og har modtaget flere priser for sit forfatterskab, bl.a. Kritikerprisen og Nordisk Råds Litteraturpris for novellesamlingen Bavian fra 2006
Diverse | Andet

Hold hjernen frisk - med Ellen Garde

Tir. d. 11. september 2018, kl. 18. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 11. september 2018, kl. 18.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Hvordan sætter livet sig spor i hjernen? Hvor påvirkelig er en hjerne, og hvor meget kan den egentlig tilpasse sig? Og hvordan får du mest ud af din hjerne; uanset alder? Det kan du blive lidt klogere på, når Ellen Garde, læge og lektor ved Center for Sund Aldring, lægger vejen forbi biblioteket med et tankevækkende foredrag om at holde hjernen frisk.

Vi lever længere, og vi får flere aktive år, efter vi går på pension. Hvordan får vi det bedste ud af en aktiv tredje alder? Ved at være i form til at gøre det, vi har lyst til - og derfor skal vi holde såvel krop som hoved i form.

Et langt, aktivt liv kræver, at vi plejer hjernen og giver den udfordringer. I Ellen Gardes foredrag får du den nyeste viden om, hvordan du selv kan styrke din hjernes netværk. Det handler både om fysisk aktivitet og mental træning - men også om socialt samvær, kost og søvn. Og det er aldrig for sent at gå i gang!
Diverse | Andet

Opstart af nye læseklubber

Tir. d. 11. september 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 11. september 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Føles det ind imellem lidt tomt, når du har læst en god bog og ikke har nogen at dele oplevelsen med? Så skulle du måske være med i en læseklub. Kig forbi, når vi inviterer til opstartsmøde for nye læseklubber, hvor du kan møde andre læsere og måske være med til at danne en helt ny læseklub.

Vi giver gode råd og læsetips til de nye læseklubber og fortæller om, hvad biblioteket kan hjælpe din læseklub med.

Vil du vide mere? Kontakt Else Zakarias, e-mail: ez@vejlebib.dk, tlf.: 40 42 87 68
Diverse | Undervisning

Litteratur

Tir. d. 11. september til tir. d. 20. november 2018, kl. 15-17. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 11. september til tir. d. 20. november 2018, kl. 15-17.
Pris: (Pris: 510 kr.) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Vejle
Sted:
Har du lyst til at mødes med andre over en god bog? Vi læser, analyserer og debatterer i fællesskab danske og udenlandske romaner og bliver klogere på temaer og omdrejningspunkter i tidens litteratur. v/ Hanne Rønberg. Litteratur

Har du lyst til at mødes med andre over en god bog? Vi læser, analyserer og debatterer i fællesskab danske og udenlandske romaner, og bliver klogere på temaer og omdrejningspunkter i tidens litteratur.

Praktisk info:
  • Vi mødes 4 tirsdage i løbet af efteråret, d. 11/9, 2/10, 30/10 og 20/11 kl. 15 - 17.
  • Bøgerne kan afhentes på biblioteket ca. 3 uger før hver mødegang, og det er også på Vejle Bibliotek, at vi mødes i læsegruppen hver gang.


11/9 Sara Omar "Dødevaskeren"

2/10 Han Kang "Vegetaren"

30/10 Maren Uthaug "Hvor der er fugle"

20/11 Andrej Kurkov "Døden og en pingvin"
Diverse | Andet

Filosofisk salon i Filosofaen

Tor. d. 13. september 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Tor. d. 13. september 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Tag plads i Filosofaen, hvor der er nærvær og eftertanke, og du for en stund kan læne dig tilbage og forholde dig lyttende og tænkende til de virkeligheder, vi alle er en del af. Dorte Brøchner Jessen byder på et filosofisk tænkende oplæg, som kan være med til at bryde igennem muren af almindeligt udbredte meninger og formodninger, for at vi sammen kan undersøge verden og tingene på ny.

De tre filosofiske saloner tager afsæt i hver sin filosof fra hver sin periode; Immanuel Kant fra 1700-tallet, Søren Kierkegaard fra 1800-tallet og K. E. Løgstrup fra 1900-tallet. Du er inviteret til at sætte dig ned, læne dig tilbage, få en kop kaffe, synge en sang og lytte, tænke og tale med andre, der er optaget af det gode liv med hinanden.

Til denne filosofiske salon ser vi på, hvad der kendetegner et godt menneske, en god borger og et godt samfund. Hvad mener den gamle oplysningsfilosof Immanuel Kant (1724-1804) i grunden, når han skriver:

"Alt har enten en pris eller en værdighed." Prissætter vi det, der bør prissættes, og værdsætter vi det, der bør værdsættes i de handlinger, vi foretager os som moderne mennesker?

Vi vil sammen filosofisk tænkende forholde os til, hvad der egentlig er af grundlæggende værdi for bedre at kunne handle derefter som mennesker, arbejdskraft og borgere.

Dorte Brøchner Jessen er kandidat i pædagogisk filosofi mm, stifter af Filosofaen, underviser på Engelsholm og Uldum Højskole og daglig leder af Sophia - tænketank for pædagogik og dannelse
Diverse | Lyrik/oplæsning

Bogcafé

Man. d. 17. september 2018, kl. 16.30. / Vejle Bibliotek

Man. d. 17. september 2018, kl. 16.30.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Kom og bliv inspireret, når vi igen inviterer til hyggelig og uformel bogcafé. Sæt dig til rette i vores loungehjørne med en kop kaffe og lidt godt til ganen og vær med, når vi serverer masser af gode læsetips til efteråret.

Denne gang er dine værter Lene Henriksen og Oscar Gomez Svendsen.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Andet

Opera for alle

Man. d. 17. september 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Man. d. 17. september 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Kom og vær med, når operaekspert Henrik Engelbrecht tager os alle på en guidet lyntur i opera med vilde historier fra 400 års operaliv. Det bliver en intens og morsom slentretur i operaens verden, hvor alle kan være med, uanset om du endnu aldrig har oplevet en opera, eller du allerede er stamkunde i alverdens operahuse. Det sidste kan du risikere at blive - for begejstring smitter som bekendt!

Henrik Engelbrecht arbejder både som kunstnerisk konsulent for organisationer som Det Kongelige Teater og Tivoli og med at formidle opera og klassisk musik for så mange som muligt. Han har været musikchef i Tivoli, operadramaturg på Det Kongelige Teater, studievært og operaredaktør på P2 og er forfatter til flere bøger om klassisk musik og opera - senest bogen Opera for alle, som udkom tidligere i år
Diverse | Andet

Flyvende biler og Hyperloops - et kig ind i fremtiden

Ons. d. 19. september 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 19. september 2018, kl. 19.
Pris: (Entré: Standardbillet 60 kr, Billet - medlem ½ pris 30 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Hvordan kommer fremtidens biler, droner og skibe til at se ud? Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Kom og hør to tankevækkende fremtidsforedrag om, hvordan de nye transportmidler vil påvirke vores liv og byer, når TV-vært. Sonja Stockmarr o. Fremtidens transportdesign med Sonja Stockmarr
I et tankevækkende fremtidsforedrag under titlen "Fremtidens transportdesign" viser Sonja Stockmarr fotos fra sin tur verden rundt og fra nogle vilde fremtidsideer, der florerer både på nettet og i virkeligheden. Hvordan vil disse nye transport midler påvirke vores liv og vores byer. Vil man kunne sove hele vejen til arbejde? Vil vi ikke længere have vores egen bil? Vil bilkøerne vokse, eller vil vi få motorveje i luften?

Som tv-vært har Sonja Stockmarr rejst med DR verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. Sonja Stockmarr er uddannet arkitekt og byplanlægger fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole og er i dag selvstændig rådgiver inden for byplanlægning og arkitektur i Urbanization.dk og underviser på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole. Sonja har en fortid hos blandt andet arkitektfirmaet Henning Larsen.

Selvkørende biler - hvornår bliver de til virkelighed? med Johannes Hartkopf-Mikkelsen
Én ting er flotte idéer og gode intentioner, noget helt andet er at få tingene til at blive til virkelighed. Så hvor selvkørende er de mest avancerede transportmidler på vejene i dag? Hvor lang tid skal vi vente, før vi kan overleve en lur bag rattet? Og hvordan kan en bil overhovedet køre selv?

Med en grundlæggende begejstring for selvkørende biler leder journalist Johannes Hartkopf-Mikkelsen efter svarene igennem research, interview og test af biler. Ved hjælp af billeder, video og forklaringer giver han et indblik i, hvordan selvkørende biler allerede er virkelighed. Og hvorfor de alligevel ikke bliver en del af gadebilledet lige med det samme.

Johannes Hartkopf-Mikkelsen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Han beskæftiger sig med selvkørende transport som redaktør på nichemediet www.udenhaender.dk, og ernærer sig i øvrigt som freelancejournalist. Johannes har kigget på biler, siden han sad i klapvognen
Børn | Andet

Småbørnsswing

Lør. d. 22. september 2018, kl. 10.15. / Vejle Bibliotek

Lør. d. 22. september 2018, kl. 10.15.
Pris: (Entré: 25 kr)
Sted:
Så er der SWING for de mindste! Med småbørnsswing kan du opleve, hvad musik, sang og leg kan betyde for dit barns motorik og sanser. Beægelsespædagog Lone Byrner og musikpædagog Kirsten Schroll Andersen sørger for, at både børn og voksne får rørt kroppen og lattermusklerne, når de holder musikalsk legestue.

Lone Byrner og Kirsten Schroll sætter det tætte samspil mellem børn og forældre i fokus, når vi inviterer til swing for de små og deres voksne. Der bliver gang i den på biblioteket!

Lone Byrner har mange års erfaring i at arbejde med musik og bevægelse for børn, og hun er forfatter til flere bøger om emnet. Find bøgerne her.

For de 0-4 årige og deres voksne.

Ingen tilmelding - bare mød op!

Prisen er 25 kr. for børn - voksne er gratis.
Du kan betale i døren med MobilePay eller kontanter
Diverse | Andet

Debutantprisen 2018

Fre. d. 28. september 2018, kl. 16. / Vejle Bibliotek

Fre. d. 28. september 2018, kl. 16.
Pris: (Gratis billetter)
Sted:
Vær med til at fejre de glade vindere, når biblioteket atter er med til at overrække Danmarks største debutantpris til årets to mest talentfulde yngre debutanter. Du kan også møde den benhårde, men kompetente jury med professor Anne-Marie Mai og anmelder. Adskillige litterære talenter har fået kickstartet deres forfatterkarrierer med Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris. Igen i år er juryen klar til at udnævne årets to mest talentfulde debutanter og overrække dem hver 50.000 kr.

Juryen, som har til opgave at finde årets to vindere, består som sædvanlig af litteraturprofessor Anne-Marie Mai, litteraturanmelder Lars Bukdahl, chefredaktør for litteratursiden.dk Lise Vandborg, bibliotekar Else Zakarias, bibliotekar Joan Høeg og fondsbestyrer Mogens Thyssen

Vi lader champagnepropperne springe og musikken spille, så kom og vær med til at fejre to nye stjerner på den litterære himmel.

Læs mere om debutantprisen og de nominerede.

Ingen tilmelding - bare kig forbi!
Diverse | Foredrag

Korrespondenterne: USA i skyggen af midtvejsvalget

Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 19-21. / Vejle Bibliotek

Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 19-21.
Pris: (Entré: 95 kr) Klik her for at tilmelde dig
Sted:
Underviser: Steffen Gram. Den 6. november går amerikanerne igen til stemmeurnerne, denne gang for at vælge nye repræsentanter til kongressen. I Repræsentanternes Hus er alle 437 medlemmer på valg, og det samme gælder 1/3 af sæderne i senatet. Tidligere USA-korrespondent Steffen Gram giver sit bud på, om amerikanerne vil vende Donald Trump ryggen og give demokraterne fremgang, eller om præsidenten slipper uskadt eller måske endda styrket igennem midtvejsvalget

Foredraget er en del af vores foredragsserie Korrespondenterne.

Hold: 711821901
Diverse | Andet

Ordblind i Vejle - interview, info og debat

Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 19. / Vejle Bibliotek

Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 19.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Kig forbi til en aften om ordblindhed, hvor du kan møde mennesker, der kan fortælle om livet som ordblind og blive klogere på de mange hjælpemidler, som findes til dem, der har besvær med bogstaverne. Du kan også være med, når lokale repræsentanter fra uddannelse og læring i Vejle, 3F, Folketinget, Børne- og familieudvalget og Kragelund Efterskole debatterer under overskriften "Vejle Kommune - et godt sted at være ordblind eller?"

Aftenens program:
  • 19.00-19.10 Velkomst
  • 19.10-19.30 Interview - studerende fortæller om at være ordblind
  • 19.30-20.00 Pause/besøg ved standene.
  • 20.00-21.00 Paneldebat: Chef for uddannelse og læring i Vejle, Ulla Riisbjerg Thomsen, Gert Rasmussen fra 3F, Karen Klint fra folketinget (S), byrådsmedlem og formand for Børne- og familieudvalget, Torben Elsig-Pedersen og forstander for Kragelund efterskole, Jens Lau Pedersen.
  • 21:00-21:30 Afslutning ved Jim Højberg
I løbet af aftenen har du også mulighed for at høre om de mange tilbud, der findes for ordblinde - programmer til computeren, apps og fysiske materialer. Du kan også få en helt uformel snak med en person fra Netværkslokomotivet, VUC Vejle, AOF Vejle, CSV Vejle, Sprogcenter Vejle eller Vejle Bibliotekerne.

Der er intet mærkeligt ved at være ordblind - men der er metoder, som kan hjælpe dig med at få bedre orden på bogstaverne.

I samarbejde med Netværkslokomotivet, VUC Vejle, AOF Vejle, CSV Vejle & Sprogcenter Vejle.

Ingen tilmelding - bare mødt op