Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/1 2020
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1-3
6900 Skjern
Tlf: 9735 4500

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.9528, Lon 8.50342

Skjern Kulturcenter indeholder bl.a. - Skjern Bank Arena, en koncert- og dobbelt idrætshal med meget fleksible stole- og tribuneforhold med utallige kombinationsmuligheder. Der er siddepladser til et publikum på helt op til 2.400 personer. - En koncertsal med siddepladser på op til 300 personer. Kan også bruges som festlokale - En stor åben foyer på i alt 660 m2, der forbinder hele centret. Her arrangeres der kunstudstillinger, mindre koncerter, foredrag, mindre erhvervsmesser og meget mere. - Flere møde-/festlokaler med plads til op til 100 personer - Separate lokaler til musik- og billedskolen + ungdomsklubben, alle udstyret med alle moderne faciliteter. - Bowlingcenter - Fitnesscenter


Viser 1-9 ud af 9 events 3. jul. 2020

Diverse | Foredrag

Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 19. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Tirsdag den 1. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 279 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Arrangementet er flyttet fra 31. marts 2020 til 1. september 2020. Evt. refundering af billetter senest 1. april 2020. Ekstra-foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live. MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Jan Mølby!

Tirsdag d. 31 marts 2020 kl. 19.00-20.45 hos Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på uden for banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få så svar på, om han stadig har en butler, hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Turnéen indledes i Aarhus d. 3 september 2018, bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer..

Ses vi d. 31 marts?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET TIL at forfølge at realisere deres drøm
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.15
Diverse | Undervisning

Skjern Mandskor

Tirsdag den 1. september 2020 til tirsdag den 13. april 2021, kl. 19.30-21.30. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Tirsdag den 1. september 2020 til tirsdag den 13. april 2021, kl. 19.30-21.30.
Pris: (Pris: 1000 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Kursuscenter
Sted:
V/ Jens Peter Krabbe Nielsen. Skjern Mandskor

består af meget sangglade mænd med det adelsmærke, at de ofte var henvist til at stå uden for døren i skolens musiktimer eller havde fået besked på at holde mund. I Mandskoret finder de et fristed for deres sanglige udfoldelser. - Vi synger meget og har mange sange på repertoiret, heraf endog en del lødige.

Har man samtidig lidt hang til vandede og dårlige vittigheder, så er Skjern Mandskor simpelthen stedet. Vi har en del koncerter i løbet af året, og vi optræder ofte ved festlige lejligheder, store som små - og altid i kjole og hvidt.

Koret har optrådt i radio og tv, og vores CD "Med glimt i øjet" spilles en gang i mellem i P2, P5 og i Giro 413
Koret har en enkelt gang optrådt for de indsatte i Sdr. Omme Statsfængsel. Da mange af vores sange var velkendte fik publikum lov til at "brumme" med under koncerten.

Det sociale spiller en væsentlig rolle. Bl.a. har koret en "væskevogter", der sikrer kor-medlemmernes velbefindende.

Da der ikke er mødepligt til prøverne, holder korets utrættelige koradministrator og kassemester altid mandtal forud for arrangementerne, og da er det et krav, at vi altid stiller med mindst halvanden tons mandskor.
Der er kun mødepligt til korets årlige julefrokost. Den afholdes, af hensyn til jule-forberedelserne, altid 2. fredag i januar måned.

Der er ingen optagelsesprøve og ukendskab til noder kan være en fordel. Det er nødvendigt med et kjolesæt, men det hjælper vi med at skaffe. Koret er en udpræget win-win-situation for koner, kærester og den slags. Oven i købet uden der skal arbejdes ekstra for det.

Send ham afsted til Skjern Mandskor! Det giver en friaften, og et par timer senere; en glad mand i godt humør.
Børn | Andet/Ukendt

Popsi og Krelle

Lørdag den 5. september 2020, kl. 10. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Lørdag den 5. september 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 115 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Popsi & krelle. 05/09/2020 10:00 - 05/09/2020 15:00. Med godt 75 millioner views på YouTube i 2018-19 og 300.000 danske børnefamilier der kigger med på kanalen hver måned, er der vist ikke længere mange danske børn under 5 år, der ikke kender krammebamsen Popsi og hendes guitarspillende ven Guitar-Krelle. De to musikere og entertainere har formået at vinde danske børn og deres familiers hjerter med nyindspilninger af klassiske børnehits og egne sange fremført i børnefigurernes skønne, tegnede univers. Popsi og Krelle laver musik i høj kvalitet, der stimulerer musikalsk udvikling, motorik og sprog hos de 0-5årige. Deres livekoncerter er blevet meget populære - måske fordi de altid foregår på børnenes præmisser. Målet er, at alle går hjem med en følelse af at være blevet mødt, set og krammet. Entertainerparret Maiken Ingvordsen og Christian Reinholtz, der står bag de to figurer, brænder for deres arbejde og forklarer: "Danmark har en utrolig stor og dejlig børnemusik-sangskat, og vi elsker at synge både nye og gamle sange, som børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på. Vi lægger stor vægt på, at børnene kan deltage aktivt i koncerterne, og på at få skabt en ordentlig kontakt til publikum. Derfor optræder vi typisk med et helt enkelt og klassisk set up med sang og akustisk guitar - i et fornuftigt lydniveau. Vi sætter en stor ære i at være 100% til stede til koncerterne og i at give børnene en dejlig, personlig oplevelse, de kan tage med sig hjem."
Diverse | Andet

Mette Blomsterberg

Torsdag den 10. september 2020, kl. 19. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Torsdag den 10. september 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 214 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Teater | Skuespil

Men's Room 4 - Mega Men

Fredag den 25. september 2020, kl. 20. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Fredag den 25. september 2020, kl. 20.
Pris: (Entré: 265 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Musik | Andet/Ukendt

Tørfisk

Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 19.30. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Torsdag den 22. oktober 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 220 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Diverse | Foredrag

Jørgen Skouboe

Mandag den 9. november 2020, kl. 19-21. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

V/. Jørgen fortæller om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om hans holdning til jagt.

Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der egentlig så mange, der kigger med?

Jørgen fortæller desuden også om sine jagtoplevelser i Afrika og USA. Han vil bl.a. fortælle om alligatorjagten i Florida og jagten på vortesvin i Mozambique, hvor han mødte en krybskytte der affyrede sin hjemmelavede riffel. Publikum skal også med på turen til verdens tørreste sted i Namibias ørken og til Okawango-floden, hvor en flodhest kom tæt på deres lejr. Jørgen slutter af med en fortælling om prærien i Wyoming, hvor de jagede pronghorn, som er verdens næsthurtigste pattedyr.

VILDTMENU INKL. KAFFE OG KAGE KL. 17.00

For bare 175,- kr. kan du tilkøbe spisning med en lækker vildtmenu inden foredraget:

Vildtkrebinetter af krondyr svøbt i bacon m/ kartofler, vildtsauce, waldorfsalat, chips samt surt og tyttebær. Gammeldags æblekage m/ makroner og flødeskum samt kaffe/the
Teater | Musical

Phil Collins Musical

Lørdag den 28. november 2020, kl. 19.30. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Lørdag den 28. november 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 365 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Musik | Gospel/Kor/Fællessang

Oslo Gospel Choir

Søndag den 13. december 2020, kl. 15. / Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Søndag den 13. december 2020, kl. 15.
Pris: (Entré: 300 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted: