Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
7/1 2015
Kunstpakhuset
Lille Torv 5
7430 Ikast
Tlf: 23 11 10 19

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1444, Lon 9.15641
Åbent: Tor-søn kl. 12-16
Entré: gratis

Udstillingsstedet Kunstpakhuset er beliggende ved Ikast station. Udstillingsbygningen er et tidligere, nu renoveret, banepakhus. Udstillingsstedet præsenterer skiftende udstillinger af høj kvalitet med aktuelle danske og internationale kunstnere samt arrangerer øvrige kulturelle aktiviteter (foredrag, events, m.m.). Kunstpakhusets udstillinger er bl.a. støttet af Statens Kunstfond


Viser 1-4 ud af 4 events 3. jul. 2020

Udstilling | Billedkunst

Udstillingen "All Solid melts into Air"

Lørdag den 13. juni til søndag den 2. august 2020, Torsdag-søn kl. 12-16. / Kunstpakhuset

Lørdag den 13. juni til søndag den 2. august 2020, Torsdag-søn kl. 12-16.
Pris: (Fri entré)
Sted:
"All Solid melts into Air" er en udstilling med gensidig inspiration mellem keramiker Bente Skjøttgaard og beklædningsdesigner Anne Damgaard. Fælles for deres arbejder er modsætningsforhold som tyngde og lethed og stramhed overfor det opløste og diffuse. "All Solid melts into Air" er en udstilling med gensidig inspiration mellem keramiker Bente Skjøttgaard og beklædningsdesigner Anne Damgaard.

Bente Skjøttgaard eksperimenterer og udfordrer lerets tyngde til at skabe organiske formationer og strukturer i en stræben efter det vægtløse. Hun arbejder systematisk på det keramiske materiales præmisser på grænsen af det mulige, og undersøgelserne udvikler sig til noget der minder om store amorfe naturabstraktioner, med masser af glasur. De seneste år har hun, inspireret af skyformationer på himlen forsøgt at ophæve lerets tyngde og give det bevægelse, ved at mime skyers foranderlighed og luftige volumen.

Anne Damgaard skaber skulpturelle beklædnings- og tekstilkonstruktioner i transparente og lette materialer. Unikke og poetiske kjoler løsrevet fra tid og sted, mode eller praktisk anvendelse. I de senere år, har hun desuden eksperimenteret med fotografiske udtryk, hvor gennemlysning af tekstiler og andre stofligheder projiceret på bl.a. tekstiler danner abstrakte billedflader, som hun affotograferer og digitalprinter tilbage på stof, som igen kan draperes til nye sanselige udtryk.

Fælles for begge er arbejdet med modsætningsforhold som tyngde og lethed og stramhed overfor det opløste og diffuse
Udstilling | Billedkunst

Udstillingen "Da hjorten mødte jægeren i skoven." med Stine Kvam

Lørdag den 15. august til søndag den 20. september 2020, Åbent: Torsdag- søn 12-16. / Kunstpakhuset

Lørdag den 15. august til søndag den 20. september 2020, Åbent: Torsdag- søn 12-16.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Med jagt-udstillingen ønsker Stine Kvam at udfordre de stereotype forestillinger om jagt og jægere. Udstillingen er en totalinstallation; et værk der undersøger jagtbegivenheden fra nye vinkler: - fra henholdsvis jægernes, hjortens og skovens perspektiv. Med jagt-udstillingen ønsker Stine Kvam at udfordre de stereotype forestillinger om jagt og jægere. Udstillingen er en totalinstallation; et værk der undersøger jagtbegivenheden fra nye vinkler. Værket formidler begivenheden der udspandt sig en dag en jæger gik ind i skoven på jagt, ud fra 3 forskelliges oplevelser: Jægerne, Hjorten og Skoven.

Installation består af: a) Et fysisk skovlandskab i større skala, b) flere filmprojektioner der viser rammefortællingen om en jæger der går ind i skoven på jagt og c) 3 lydspor der formidler begivenheden fra de tre forskellige Point of Views. Lydsiden er installationens bærende element og indeholder 3 simultane narrativer: Hjortens, Jægerens og Skovens. Lydsporene individuelle stemning og dramaturgi, farver beskuerens oplevelse af situationen og man bygger selv historien op efter hvis oplevelse man lytter til.

Installationen er en totaloplevelse af dufte, visuelle og taktile indtryk. Installationens uoverskuelighed, de mange sanseindtryk, lydsporenes følelsesmæssige intensitet og interesse-konflikten som udspiller sig, skaber en intens stemning i rummet
Udstilling | Billedkunst

Åben censurering "INSIDE 20202"

Lørdag den 26. september 2020, kl. 11 -17. / Kunstpakhuset

Lørdag den 26. september 2020, kl. 11 -17.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Åben censurering til udstillingen INSIDE 2020 Censorer: Astrid Marie Christiansen (Billedkunstner), Michael Isling (Billedkunstner) og Birgit Pedersen (Formidlingsinspektør, AROS).
Udstilling | Foto

Åben censurering: Fotoudstillingen TIL KANTEN

Søndag den 27. september 2020, kl. 13-17. / Kunstpakhuset

Søndag den 27. september 2020, kl. 13-17.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Åben censurering til fotoudstillingen TIL KANTEN. Censorer: Fotograferne Ole Akhøj, Carsten Ingemann og Ragne Sigmond.