Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/9 2015
Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 89 40 99 48

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1541, Lon 10.195
Åbent: Kl. 8-22
Entré: Gratis

Godsbanen er Aarhus' center for kunst- og kulturproduktion, der åbnede i marts 2012. Stedet er en ombygning af og tilbygning til byens gamle godsbanegård i Skovgaardsgade bag ARoS. Der er ca. 10.500 kvm indendørs lokaler, med værksteder, produktionslokaler, grupperum, konferencefaciliteter, kontorlokaler til oplevelseslokaler, store fælles arealer og meget andet


Viser 1-9 ud af 9 events 26. feb. 2020

Børn | Marked/byfest

Kæmpe loppemarked på Godsbanen

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10-16. / Godsbanen

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 10-16.
Pris: (Entré: 20 børn gratis)
Sted:
Byens hyggeligste loppemarked. Arrangeret af Habengut marked. Velkommen til habengut marked - kæmpe Loppemarked på Godsbanen d. 29. februar - 1. marts 2020 kl. 10-16 begge dage.

Her sælges der ud af guldet fra gemmerne og vi lover god kvalitet.

70 stande er fyldte med gode lopper.

Her sælges møbler, retro, vintage, nips, tøj, finurligheder, smykker, stort og småt og alt mellem himmel og jord.

De skønneste lopper og venlige priser.

Markedet foregår i den Rå Hal på Godsbanen kl. 10 - 16.

Nye lopper hver dag!

Der er café, som serverer kaffe, kage og sandwich.

Vi glæder os til at se jer til en god loppedag!
Diverse | Foredrag

Guds-formlen - Lær at bruge hjertets intelligens - bogreception med Lars Muhl i Aarhus

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19-21. / Godsbanen

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 19-21.
Pris: (Entré: Normalpris: 100 kr Studerende: 50 kr (gælder kun studerende med gyldigt studiekort))
Sted:
Kom med til bogreception for Lars Muhls nye bog 'Guds-formlen'. Denne lille bog er i virkeligheden et brev, der uden dikkedarer viser, hvilke ubrugte kvaliteter, der står til rådighed for mennesket, hvis det formår at gøre sig fri af de herskende normers begrænsning. Brevet indeholder essensen af et helt livs åndsvidenskabelige studier forsøgt formidlet, så alle kan drage nytte af den. Kan Gud sættes på formel? Er Gud virkelig død? Hvad eller hvem er Gud?

Ifølge bogen, er der tale om en bag-alt-liggende overordnet intelligens, en højere form for bevidsthed, som gennemvæver universet og alt og alle, som lever i det. Denne guddommelige intelligens indeholder hele skabelsens hemmelighed. Ethvert menneske bærer i sig en del af denne højere bevidsthed, som blot venter på at blive aktiveret, så mennesket kan blive med-skabere af tilværelsen og tage det afgørende skridt på dets udviklings vej.

Bogen giver eksempler på øvelser, som åbner op til højere bevidsthed - øvelser, som enhver med en smule tålmodighed kan praktisere. Virker det? Der er kun én måde at finde ud af det på: PRAKTISÉR!

På dagen vil du blive introduceret til essensen af bogens budskab og få lejlighed til at praktisere det sammen med Lars Muhl. Vel mødt.

Et eventuelt overskud går ubeskåret til Folkebevægelsen For Livet - www.folkebevægelsenforlivet.dk
Diverse | Undervisning

Håndarbejde og håndbajere 13 // Kollage

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 16.30-18. / Godsbanen

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 16.30-18.
Pris: (Pris: 150 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Til dig, der synes om kolde øl og små kreative projekter. 'Håndarbejde og håndbajere' er en ny lille klub på Godsbanen. Konceptet er enkelt - vi mødes, tænder nogle stearinlys og sætter en jazzplade på og laver et lille afsluttet finurligt, fint eller skægt håndarbejdsprojekt mens vi drikker en håndbajer.

'Håndarbejde og håndbajere' er ikke den dybe tallerken, det er sysle og socialisere - sådan som man fx har gjort det i strikkeklubberne ude i stuerne i århundreder. Vi vil revitalisere den gode, gamle danske håndarbejdsklub-tradition - nu med øl, saltstænger, jazz og DIY-klassikere med forskellige twists. Det bliver top hyggeligt - kom og vær med

Hvornår: Torsdag den 5. marts kl. 16.30-18.00

Hvor: Perron 3 på Produktionsgangen

Pris: 150 kr. + gebyr (inkl. materialer, billedramme, vejledning og en øl)

Hvad: Kollage med En Hemmelig Klub

13 VI SKAL LAVE KOLLAGE

Juhu @en hemmelig klub vender tilbage med H&H-hittet; Kollage Klubben har plyndret gamle blade, bøger og frimærkesamlinger, og til denne udgave af 'Håndarbejde og Håndbajere' forvandler du stumperne til dit eget kunstværk. Under workshoppen vil En Hemmelig Klub fortælle om de arbejdsmetoder, de bruger, og inden eftermiddagen er omme, har du lavet din egen kollage - indrammet og klar.

En hemmelig klub består af Annabelle Nielsen og Kenn Munk, som begge har undervist på nogle af Londons bedste kunst- og designskoler. Til dagligt arbejder de med leg i alle dens afskygninger, både når de åbner synske tattoo-saloner og retrografiske fotoforretninger, men også når de designer scenografi, tryk, kollager, indadvendte legepladser og meget, meget lange hackbare hinkeruder.

Så kom og tilbring en eftermiddag med En Hemmelig Klub og skab din egen kollage mens du lærer nogle af deres teknikker - også den vigtigste af dem alle, nemlig hvordan man fremelsker heldige uheld.

MERE OM HÅNDARBEJDE OG HÅNDBAJERE

Orker du ikke at melde dig til 40-ugers intenst porcelænsmalingskursus på den lokale aftenskole eller lære at strikke en islandsk sweater, når nu det sidste du tvangs-strikkede var en skævt og temmelig grimt/kort halstørklæde til din bamse i 4. klasse? - Vil du bare gerne være lidt kreativ engang imellem? Lige komme lidt ud af hovedet og ned i hænderne i dit travle liv, kaste dig ud i noget nyt, grine lidt af dine muligvis håbløse håndarbejdsskills - eller af sidemandens - eller blive overrasket over, hvor fine sager, du faktisk kan nå at lave på halvanden time? Kort, overskueligt, hyggeligt, uforpligtende. Vi mødes den første torsdag i måneden og laver noget nyt og anderledes hver gang. Og vi bevæger os mellem forskellige kreative genrer og materialer.

Vi kommer med alt det der skal bruges og inviterer én, der kan vise og vejlede. Du melder dig blot til fra gang til gang og betaler det lille beløb, der dækker materialer, vejledning og drikkevarer. Og så har du en lille fin ting, som du kan tage med dig hjem eller forære til din mor (hvis hun stadig er typen, der allermest ønsker sig noget du selv har lavet). Det kræver ingen forkundskaber at være med. Du kan komme alene eller tage vennerne med. Du kan være med en enkelt gang eller alle gange.

Har du spørgsmål til H&H er du velkommen til at skrive til trine@godsbanen.dk
Diverse | Undervisning

Tegn din egen have - Kursus

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 18-21. / Godsbanen

Torsdag den 5. marts 2020, kl. 18-21.
Pris: (Pris: 1450 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Inspiration, vejledning og individuel sparring. Små intensive hold. 3 kursus gange: 5/3, 19/3, 2/4 -2020 kl 18-21. 1450 kr. Tilmeldings frist 24 februar 2020. Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I kan f.eks få hjælp ti. Inspiration, vejledning og individuel sparring. Små intensive hold.

3 kursus gange:

5/3, 19/3, 2/4 -2020 kl 18-21

1450 kr

Tilmeldings frist 24 februar 2020

Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I kan f.eks få hjælp til at tegne en ny parcelhushave, et område af haven der trænger til en kærlig hånd eller en nye terrasse. Måske er det en gammel have der skal have en makeover - I behøver ingen tegneerfaring. Inden kurset får I tilsendt en mail med vejledning i opmåling af haven og en liste med spørgsmål. Spørgsmålene gøre jer skarpe på jeres ønsker for haven. Og hjælper jeg med at få styr på de forudsætninger jeres projekt skal etableres under. - Skygge, tør/våd jord, eksisterende beplantning mm. I er allerede godt i gang med at designe jeres eget haveprojekt.

Oplæggene kan være:

Havens overordnede opbygning og stil.

Valg af træer, buske og stauder.

Øget biodiversitet - blomster til bier og insekter hele året.

Efter 1 kursus gang tilrettes oplæggene så vidt muligt efter kursisternes interesser.

Kurset afholdes af Julie Trier landskabsarkitekt.

Spørgsmål til kurset: julietrier14@gmail.com mobil: 61 74 12 79

Se mere på hjemmesiden Julie Trier Landskab
Musik | Klassisk

Improvisation 2.0 med Matthew Barley

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 19.30. / Godsbanen

Torsdag den 12. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: 50 kr)
Arrangør: Ensemble MidtVest
Sted:
Improvisation er en vigtig del af vores DNA. I takt med vores udvikling som improvisatorer, har vi med tiden opfundet nye koncertformater, udforsket alternative spillesteder og fået nye idéer, hvorfra vi har improviseret øjeblikkets kompositioner. Dette forår indtager vi Fermaten, Subhuset og A-huset - spillesteder, der ikke traditionelt set er skabt til klassisk musik. Med os har vi gæstecellisten Matthew Barley, der ikke kun er en fabelagtig musiker, men også en fantastisk samarbejdspartner for ensemblet
Udstilling | Blandet/Ukendt

Finderskeepers godsbanen //

Lørdag den 4. april 2020, kl. 10.45. / Godsbanen

Lørdag den 4. april 2020, kl. 10.45.
Pris: (Entré: 44 kr) Køb/bestil billet
Sted:
DATO // 4. 5. April 2020. STED // Godsbanen, Aarhus. TID // 10.45 - 17.00 Lørdag & Søndag. (English version below). SHOP EN MASSE UNIKKE DESIGNS //. Hos FindersKeepers Designmarked på Godsbanen i Aarhus kan du shoppe smukke & unikke designs hos over 80 af de mest lovende designere, kunstnere & kreative iværksættere. Kom til FindersKeepers Designmarked & bliv inspireret.

På deltagerlisten finder du både upcoming designere, kreative iværksættere, kunstnere og etablerede brands som alle udstiller og sælger deres produkter indenfor alt fra møbler, interiør og artworks til fashion, accessories, smykker og planter.

ENTRÈ OG PRISER //

Early Bird dagsbillet med rabat // 25 kr. i forsalg
Fra d. 2. januar 2020 frem til d. 21. april 2020 er det muligt, at købe dagsbilletter til særlig Early Bird pris. Early Bird billetten gælder til enten lørdag eller søndag

Alm. dagsbillet // 40 kr. i forsalg og 50 kr. i døren.

Weekendbillet // 60 kr. i forsalg og 70 kr. i døren.
Weekendbilletten gælder til både lørdag og søndag.

OBS alle billettyper pålægges et gebyr på 4 kr.

Børn under 12 år har gratis adgang.

Følg med på vores hjemmeside www.finderskeepers.dk hvor vi løbende opdaterer om markedet.

Vi glæder os til at se dig!

FindersKeepers Team

ENGLISH VERSION

FINDERSKEEPERS AARHUS //
DATE // 4.-5th of April
VENUE // Godsbanen, Aarhus
TIME // 10.45 - 17.00 Saturday & Sunday

ABOUT THE MARKET //
FindersKeepers Design Market in Aarhus is the place, where you always can find new and unique designs. Find inspiration among the fantastic designers and creative entrepreneurs and shop their designs within furniture, artworks, photography, ceramics, clothing, jewellery, plants and much more. The event will be updated continuously and we will unveil designers or potential exhibitions.

TICKETS & PRICES //

Early Bird discounted day ticket // 25 kr. in pres-ale
From January 2th 2020 until April 22th 2020, you can buy a day ticket to a special Early Bird price. This ticket is valid either Saturday or Sunday.

Normal day ticket // 40 kr. in pre-sale and 50 kr. at the door.

Weekend ticket // 60 kr. in pre-sale and 70 kr. at the door.
The weekend ticket is valid for both Saturday and Sunday.

NOTE all tickets are charged 4 kr. in a fee.

Children under 12 years have free entry.

Stay tuned at our website www.finderskeepers.dk where we will keep you updated about the market.

We're looking forward to seeing you!

Team FindersKeepers
Diverse | Undervisning

Tegn din egen have - Kursus

Torsdag den 16. april 2020, kl. 17.30-21. / Godsbanen

Torsdag den 16. april 2020, kl. 17.30-21.
Pris: (Pris: 1500 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Inspiration, vejledning og individuel sparring. Små intensive hold. 3 kursus gange: 16/4, 28/4, 12/5 - 2020 kl 17.30-21. 1500 kr. Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I kan f.eks få hjælp til at tegne en ny parcelhushav. Inspiration, vejledning og individuel sparring. Små intensive hold.

3 kursus gange:

16/4, 28/4, 12/5 - 2020 kl 17.30-21

1500 kr

Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I kan f.eks få hjælp til at tegne en ny parcelhushave, et område af haven der trænger til en kærlig hånd eller en nye terrasse. Måske er det en gammel have der skal have en makeover - I behøver ingen tegneerfaring. Inden kurset får I tilsendt en mail med vejledning i opmåling af haven og en liste med spørgsmål. Spørgsmålene gøre jer skarpe på jeres ønsker for haven. Og hjælper jeg med at få styr på de forudsætninger jeres projekt skal etableres under. - Skygge, tør/våd jord, eksisterende beplantning mm. I er allerede godt i gang med at designe jeres eget haveprojekt.

Oplæggene kan være:

Havens overordnede opbygning og stil.

Valg af træer, buske og stauder.

Øget biodiversitet - blomster til bier og insekter hele året.

Kurset afholdes af Julie Trier landskabsarkitekt.

Spørgsmål til kurset: julietrier14@gmail.com mobil: 61 74 12 79

Se mere på hjemmesiden Julie Trier Landskab
Udstilling | Blandet/Ukendt

Works Art Fair - Kunstmesse

Fredag den 24. til søndag den 26. april 2020, kl. 11. / Godsbanen

Fredag den 24. til søndag den 26. april 2020, kl. 11.
Pris: (Entré: 70 kr)
Sted:
Works Art Fair er en ny ambitiøs kunstmesse i Aarhus med fokus på originale værker indenfor billedkunst, skulptur, fotokunst, grafik, glaskunst og keramik. Over 60 etablerede kunstnere og gallerier udstiller og sælger deres værker.
Diverse | Foredrag

Kristian Corfixen - Sygeplejersken

Lørdag den 16. maj 2020, kl. 19. / Godsbanen

Lørdag den 16. maj 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 220 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Om foredraget: Ingen journalister har beskæftiget sig så dybdegående med sygeplejerskesagen, den spektakulære drabssag fra Nykøbing Falster Sygehus, som Kristian Corfixen. Han dækkede sagen, da den kørte i by- og landsretten. Og siden har han gennemgået tusindvis af siders efterforskningsmateriale og interviewet over 50 mennesker om sagen - heriblandt pårørende til sagens ofre, politiets kronvidne samt den dømte sygeplejerske Christina Aistrup Hansen, som Kristian Corfixen har mødtes med flere gange i fængslet, hvor hun i dag afsoner en 12 års fængselsstraf for at have forsøgt at slå patienter ihjel på sine vagter

I sit foredrag giver Kristian Corfixen publikum et unikt indblik i drabssagen og dens hovedpersoner, og han opruller den nattevagt, der endte med at fælde den dømte sygeplejerske. Publikum kommer dybt ind i politiets efterforskning og myndighedernes jagt på beviser og troværdige vidner

Kort om sygeplejerskesagen:

Politiet rykker i marts 2015 ud til Nykøbing Falster Sygehus, fordi en sygeplejerske har fortalt, at hun mistænker sin kollega for at dræbe patienter, når hun er på arbejde. Vidnet fortæller, at hun nu frygter, at kollegaen i løbet af sin seneste nattevagt netop har gjort det igen

Snart ruller en drabssag, der ikke er set lignende før i dansk retshistorie. Og den vokser, da flere ansatte på sygehuset nu pludselig under deres afhøringer beretter, at også de - nogle i flere år - har sygeplejersken mistænkt for bevidst at forgifte patienterne. Men hvorfor har ingen reageret tidligere? Hvor mange ofre kan der være tale om? Hvor findes beviserne, når der er tale om et så utraditionelt gerningssted som et sygehus? Og hvad skulle være motivet bag, at et menneske, som er ansat til at hjælpe syge patienter, får lyst til at gøre det modsatte?

Kristian Corfixen beskæftiger sig med spørgsmålene i sin bog 'Sygeplejersken', som udkom i 2019. Bogen bygger på flere års researcharbejde og rekonstruerer hele forløbet, der ledte op til, at sygeplejersken Christina Aistrup Hansen blev idømt 12 års fængsel for at forsøge at slå patienter ihjel på sine vagter. For første gang blotlægges politiets efterforskning, flere vidner står frem, og bogen afslører en lang række detaljer om sagen, der ikke har været fremme i offentligheden før

Om Kristian Corfixen:

Kristian Corfixen er uddannet journalist og arbejder til daglig på Politikens indlandsredaktion

Han har modtaget flere priser for 'Sygeplejersken'. I 2019 fik han FUJ's Formidlingspris, som gives til den journalist i landet, der har lavet årets bedst formidlede undersøgende historie. Og senest blev Kristian Corfixens arbejde hædret af Det Danske Kriminalakadami, som tildelte ham Tage la Cour-diplomet - en pris, der gives til forfattere, der har formået at dokumentere kriminelle forhold i virkeligheden på en vedkommende, lødig, kvalitetsbetonet og velskreven måde.

OBS** Det er unummeret pladser der er sat i salg.