Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
12/1 2012
Kolding Bibliotek
Slotssøvejen 4
6000 Kolding
Tlf: 79 79 11 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.4915, Lon 9.48023
Åbent: Man-tor kl. 10-19, fre kl. 10-17, lør kl. 10-13


Viser 1-6 ud af 6 events 26. feb. 2020

Diverse | Foredrag

Åben læsekreds

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 18.30. / Kolding Bibliotek

Torsdag den 27. februar 2020, kl. 18.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Inspirationsaften for læsekredse og litteraturinteresserede. Kom og prøv metoden "fælleslæsning", få læsetips og hør om de nyindkøbte romankasser. Der vil også være tid til at danne nye læsekredse eller finde nye medlemmer til etablerede læsekredse.

Det er gratis, men husk at tage en billet
Børn | Anden forestilling

Sigurd fortæller om Genforeningen

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 14. / Kolding Bibliotek

Lørdag den 29. februar 2020, kl. 14.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
En fortællekoncert for hele familien. Børn fra 5 år. Sigurd Barrett synger og fortæller på sin altid humoristiske og indlevende måde om de betændte år, hvor Sønderjylland var en del af Tyskland.

Oplev nyskrevne sange og gamle sange med nye tekster og melodier. Blandt andet klassikeren "Det haver så nyligen regnet" med en tekst, der taler til børn.

Koncerten er en del af Kolding Biblioteks markering af 100-året for Genforeningen.

Børn skal være fyldt 5 år. Det er gratis at deltage, men voksne skal også have billet.
Diverse | Foredrag

Drømme om fremtiden

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 18.30. / Kolding Bibliotek

Onsdag den 4. marts 2020, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 50 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Foredrag om science fiction på film. Drømmen om fremtiden har altid fascineret mennesket, og således har sci-fi filmen altid været populære.

Science fiction filmene siger meget om den samtid, de produceres i, ligesom de også demonstrer filmmediets teknologiske udvikling fra "Rejsen til Månen" via "Rumrejsen år 2001" til Star Wars, Ex Machina og den nye Blade Runner.

Mød filmekspert og lektor ved Aalborg Universitet, Thomas Mosebo Simonsen. Hør om science fiction genren og se filmklip fra mange science fiction film
Diverse | Foredrag

Livestreaming: Debat med Jonathan Safran Foer og Connie Hedegaard

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 19.30. / Kolding Bibliotek

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Sted:
Forfatteren Jonathan Safran Foer er gæst i Den Sorte Diamant til en samtale med tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard, inden livestreamingen vil der være et kort oplæg om forfatteren af Christian Hundebøl Høj, der er cand. mag. i Litteraturh. // Arrangeret i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek \\

Klimaforandringerne har gjort sit indtog i litteraturen, hvor nu også forfatterne tager stilling til det allestedsværende emne, og præsenterer deres bud på løsninger. Jonathan Safran Foer er gæst i Den Sorte Diamant til en samtale med tidligere klima- og energiminister Connie Hedegaard om sin helt nye nonfiction bog, Vi er vejret, som netop sætter fokus på klimaforandringerne.

Kolding Bibliotek streamer debatten i Bryggeriet live fra Den Sorte Diamant. Inden debatten vil kulturformidler Christian Hundebøl Høj introducere Foers forfatterskab, som siden debuten Alt bliver oplyst (2001) har været fokuseret på enkelte menneskers rolle i store verdensomvæltninger.

Der er gratis adgang, men et begrænset antal pladser, så husk at tage en billet
Musik | Andet/Ukendt

Aidt/Nørlund - Housewarming - artisttalk med Finn P. Madsen (GAFFA)

Onsdag den 8. april 2020, kl. 19. / Kolding Bibliotek

Onsdag den 8. april 2020, kl. 19.
Pris: (Entré: 75 kr) Køb/bestil billet
Sted:
Hør historien når Gaffas Finn P. Madsen i en artisttalk med Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt spørger ind til samarbejdet og tilblivelsen af Housewarming, og ikke mindst hvordan de to kunstnere har udfordret hinanden, mens den ene sad i København og den. Den danske musiker, sangskriver, producer og pladeselskabsejer Nikolaj Nørlunds karriere har været brolagt musikalske kollaborationer på kryds og tværs. Det har krævet et mandsmod og køligt overblik. Både lyrisk og musikalsk er Nikolaj Nørlund æstetisk i en klasse for sig.

Naja Marie Aidt er en af Danmarks mest personlige forfattere og digtere, der med sin minimalistiske skrivestil skaber et spændingsfelt ud af små ubetydelige hverdagshændelser, hvor tingene ofte er kørt af sporet og ude af kontrol.

I 2019 udgav Aidt/Nørlund et af årets bedste danske udspil, Housewarming. Et album hvor Nikolaj Nørlund har skrevet musikken og udtænkt den musikalske masterplan sammen med sin faste kapelmester Adi Zukanovic, mens Naja Marie Aidt har skrevet teksterne.
Albummet emmer af kosmopol, ensomme nætter, ar på sjælen, men også et smalt lille håb. Musikken smelter dragende sammen med de litterære tekster, og skaber deres helt egen rum. Som lytter suges man ind deres drømmende univers.

Læs mere om Naja Marie Aidt

Læs mere om Nikolai Nørlund

Se Gaffas artikel om arrangementet
Musik | Rock/Pop

Kolding Kammerorkester

Lørdag den 18. april 2020, kl. 11. / Kolding Bibliotek

Lørdag den 18. april 2020, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Sted:
Strygekoncert med Kolding Kammerorkester.