Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/1 2012
Folkehjem Aabenraa
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
Tlf: 7462 2848 Fax: 7463 1248

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.0504, Lon 9.42091

Folkehjem, Restaurant og Kursuscenter


Viser 1-4 ud af 4 events 26. feb. 2020

Diverse | Andet

Danmarkspremiere Sonne og Stegelmann

Mandag den 16. marts 2020, kl. 19. / Folkehjem Aabenraa

Mandag den 16. marts 2020, kl. 19.
Arrangør: Aabenraa Bibliotek
Sted:
Mød tænkehat og journalist Nikolaj Sonne, kendt fra "So ein Ding", og redaktør og tv-vært fra "Troldspejlet", Jakob Stegelmann, når de to på venskabeligvis dyster på nørdede anekdoter - der i tid og emner strækker sig helt fra 70'erne til i dag. Hvem er det, der har en forkærlighed for at gå ud foran selvkørende biler? Hvem af dem ville rejse tusinder af kilometer for at se stumfilm?

Tag med på en rejse i medienørdernes verden, når Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann for allerførste gang danner makkerpar, hvor de giver et sjældent indblik i deres underfundige verden og fortæller om, hvad der driver dem, og hvor langt de vil gå for at realisere en idé.

Nikolaj Sonne er uddannet journalist og var fra 2009-2018 vært på tech-programmet "So ein Ding" på DR2. Han er kendt som hele Danmarks teknologiske tænkehat, når han med smittende passion og store nysgerrighed udforsker teknologiens både mørke og lyse sider.

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og kulturformidling. Han har siden 1989 været vært på programmet "Troldspejlet", hvor han gør seerne klogere på tegnefilm, computerspil, science fiction og meget andet. Senest er Troldspejlet og Co. for voksne fans gået i luften på DR2.

Arrangeret i samarbejde med AOF Center Sydjylland.

Rabat til studerende mod forevisning af gyldigt studiekort
Diverse | Foredrag

Danmarkspremiere: Sonne og Stegelmann

Mandag den 16. marts 2020, kl. 19-20. / Folkehjem Aabenraa

Mandag den 16. marts 2020, kl. 19-20.
Pris: (Entré: 130 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: AOF Aabenraa
Sted:
Underviser: Nikolaj Sonne Jakob Stegelmann. Mød tænkehat og journalist Nikolaj Sonne, kendt fra. So ein Ding. , og redaktør og tv-vært fra. Troldspejlet. , Jakob Stegelmann, når de to på venskabelig vis dyster på nørdede anekdoter der i tid og emner strækker sig helt fra 70'erne til i dag
Hvem er det, der har en forkærlighed for at gå ud foran selvkørende biler? Hvem af dem ville rejse tusinder af kilometer for at se stumfilm?
Tag med på en rejse i medienørdernes verden, når Nikolaj Sonne og Jakob Stegelmann for allerførste gang danner makkerpar, hvor de giver et sjældent indblik i deres underfundige verden og fortæller om, hvad der driver dem, og hvor langt de vil gå for at realisere en idé.
Nikolaj Sonne er uddannet journalist og var fra 2009-2018 vært på tech-programmet
So ein Ding
på DR2. Han er kendt som hele Danmarks teknologiske tænkehat, når han med smittende passion og store nysgerrighed udforsker teknologiens både mørke og lyse sider
Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og kulturformidling. Han har siden 1989 været vært på programmet
Troldspejlet
, hvor han gør seerne klogere på tegnefilm, computerspil, science fiction og meget andet. Senest er Troldspejlet og Co. for voksne fans gået i luften på DR2.
[url|https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=dj5kgy8rya|Køb din billet her]

Hold: 622011904
Motion | Vandretur/stavgang

Bevæg dig for livet Øster Løgum Tove Laursen

Mandag den 20. april 2020, kl. 19. / Folkehjem Aabenraa

Mandag den 20. april 2020, kl. 19.
Pris: (Gratis)
Sted:
Gåtur i skoven med udsigt ud over fjorden. Turen er mellem 8 og 9 km.
Teater | Skuespil

De forbudte sange

Lørdag den 13. juni 2020, kl. 18.45. / Folkehjem Aabenraa

Lørdag den 13. juni 2020, kl. 18.45.
Pris: (Entré: 210 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Sted:
Arrangør: Sprogforningen. De forbudte sange. Producent: Jangmarks Agentur. Dato: 20.06.2020 kl. 18:45. En genforeningsfejring med "kant". I anledning af Genforeningsjubilæet i 2020 bliver der nu mulighed for at opleve en koncert med Bodil Jørgensen hvor begrebet "grænser" belyses. En fortælling der fortælles i øjenhøjde med de mennesker for hvem landegrænser har haft store personlige omkostninger. Efter nederlaget ved Dybbøl blev Danmark reduceret med en tredjedel og den nationale selvfølelse fik et knæk. Den nye grænse betød at mange danskere nu måtte indstille sig på at leve under fremmed herredømme, gå i tysk militærtjeneste og undertrykke deres danske tilhørsforhold. Den sangkultur som i dag er det kit der definerer os som danske blev grundlagt i årene fra 1864 og frem til Genforeningen i 1920. Glæden ved at synge sammen blev et redskab for håb og længsel og et våben mod modløshed i en svær tid. Nogle af sangene faldt den tyske besættelsesmagt for brystet idet man anså dem for provokerende og en trussel mod den gældende orden. De blev forbudte at synge og censureret ud af Den blå Sangbog. Bodil Jørgensen vil sammen med Martin Schacks Trio tage os med ind til hjertet af legale og illegale sange og fortælle historien set fra "dit og mit" udkigstårn og med sit enorme register af udtryksformer sætte følelser på sangene. Martin Schack har arrangeret musikken så den fremstår i et nutidigt og mere swingende tonesprog og stadig er tro mod sit oplæg. Martin Schack har tre udgivelser i eget navn med nyfortolkede danske sange. Se nærmere på hans hjemmeside.: http://schackmusic.com/. Forestillingen spiller på Folkehjem i Åbenrå, unummererede pladser. Billetter kr. 200,00 + billetgebyr 10 kr. Forestilling i forbindelse med fejring af Genforeningen. Skuespilleren Bodil Jørgensen. Pianisten og arrangøren Martin Schack. Kontrabassisten Jesper Hindø. Trommeslageren Martin Klausen