Dato

Genrer

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/1 2012
Folkehjem Aabenraa
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa
Tlf: 7462 2848 Fax: 7463 1248

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.0504, Lon 9.42091

Folkehjem, Restaurant og Kursuscenter


Viser 1-2 ud af 2 events 14. okt. 2019

Diverse | Andet

Jesper Theilgaard om den globale opvarmning

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19. / Folkehjem Aabenraa

Torsdag den 24. oktober 2019, kl. 19.
Arrangør: Aabenraa Bibliotek
Sted:
Ekstreme skybrud, ekstrem tørke og forhøjede vandstande er nogle af de mange konsekvenser, der følger i kølvandet på den globale opvarmning lige nu og i den nærmeste fremtid. Meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard giver et letforståeligt indblik i klimaforandringerne, debatten om klimaets tilstand og det internationale klimamøde i 2015. Denne aften lægger han også op til en debat om, hvad vi som samfund skal gøre ved, at klimaændringerne påvirker vandforsyning, bygninger og havenes liv med gigantiske omkostninger til følge.

Tilmelding her eller på biblioteket

Arrangeret i samarbejde med FOF
Diverse | Foredrag

Foredrag i Aabenraa: "Positivitet der virker! - Privat og på Arbejdet"

Mandag den 13. januar 2020, kl. 19-21.30. / Folkehjem Aabenraa

Mandag den 13. januar 2020, kl. 19-21.30.
Pris: (Entré: 250 kr)
Sted:
Hvordan bevarer vi glæden og optimismen? Der er god grund til at være negativ: politikerne, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen m.m. Så hvorfor være positiv? Kunne det tænkes, at dem der er positive, klarer sig bedst og også lever længere? Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder, og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER kun med store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten Sommerskov har metoder til det hele - og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka'?

Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt, for flere har gået forgæves, når Carsten Sommerskov har været på turné i Danmark